FYI Prague pracuje pro Monitora Media

PR a businessová agentura FYI Prague uzavřela kontrakt s nejvýkonnějším dodavatelem služeb pro monitoring médií v ČR společností Monitora Media. Obsahem spolupráce je Public Relations a Business Development.

Monitora Media začátkem listopadu oznámila spuštění ostrého provozu služby Monitora.cz, která po jedenapůlletém vývoji nabízí největší databázi médií v ČR s možností přístupu do osmiletého archivu. Po několika letech tak na trh vstupuje první reálná konkurence do výrazně monopolizovaného prostředí. Úlohou FYI Prague bude nejen produktová a korporátní komunikace, ale právě rozvíjení tématu aktuální situace na trhu vč. zapojení dalších stakeholderů v podobě např. stavovských organizací, feedback groups či dalších subjektů.

„FYI Prague nám vyhovuje svým osobitým přístupem a zcela identickým pohledem na věc. V prvé řadě od nich dostáváme velice hodnotnou zpětnou vazbu při odlaďování produktu a definování jak nových funkcionalit, tak i třeba metrik v rámci našich mediálních analýz. Dalším úkolem agentury je pochopitelně naše zapojení do veřejné odborné diskuse, kdy chceme v rámci standardního konkurenčního boje začít zušlechťovat prostředí na trhu,“ uvádí Tomáš Berger, CEO Monitora Media.