Výkonný 15″dynabook Satellite Pro L50-G

Dynabook Europe GmbH dnes oznamuje nový firemní notebook Satellite Pro L50-G, který představuje cenově atraktivní přístroj se špičkovými technologiemi v lehkém provedení. Novinka nabízí zejména zaměstnancům malých a středních podniků potřebný výkon, spolehlivost, flexibilitu a konektivitu pro produktivní práci v kanceláři i na cestách.

Vysoký výkon a nejnovější technologie

Notebook Satellite Pro L50-G byl navržen tak, aby poskytl uživatelům potřebný výkon při každodenní práci. Díky procesorům Intel® Core™ 10. generace splňuje požadavky na efektivní práci s více aplikacemi současně. Nejnovější rozhraní Wi-Fi 6 otevírá možnosti rychlé bezdrátové komunikace konstantní rychlostí s využitím vyšší kapacity a nižší latencí. Podpora duálního úložiště s SSD a HDD disky poskytuje zařízení flexibilitu s vysokým výkonem i kapacitou.

Optimální mobilita a vysoká produktivita

Novinka splňuje či dokonce překračuje standard Microsoft Modern Device* a je vybavena řadou uživatelsky přívětivých funkcí, které umožňují produktivní práci a připojení odkudkoli. Matný 15” displej s antireflexní úpravou, štíhlé provedení s tloušťkou menší než 19,9 mm a hmotností 1,7 kg* zajišťuje notebooku výbornou mobilitu. Vestavěná baterie s funkcí rychlého nabíjení poskytuje přístroji Satellite Pro L50-G výdrž až 10 hodin* a uživatelé si tak mohou být jisti, že budou moci na cestách pracovat celý den.

Skvělá konektivita a vysoká míra zabezpečení

Satellite Pro L50-G nabízí řadu moderních možností připojení, včetně univerzálního portu USB Type-C, tří rozhraní USB Type-A a HDMI konektoru v plné velikosti. Kromě Wi-Fi 6 umožňuje snadné a rychlé připojení k internetu či interní síti také port Gigabit LAN. Pro plynulé videokonferenční hovory a přehrávání médií je zařízení vybaveno webovou HD kamerou a integrovanou grafikou Intel. Účinné zabezpečení uložených dat zajišťuje možnost přihlášení pomocí biometrických funkcí s využitím čtečky otisků prstů (SecurePad) a autentizace obličeje*. Zachování soukromí posiluje také posuvný kryt objektivu webové kamery.

„Satellite Pro L50-G demonstruje schopnost dynabooku vyvíjet cenově atraktivní zařízení, která nejsou konstruována s kompromisem vzhledem k výkonu, technologiím nebo přenositelnosti,“ říká Damian Jaume, prezident společnosti Dynabook Europe GmbH. „Všechna naše zařízení jsou navržena tak, aby podporovala moderní způsob práce zaměstnanců. Satellite Pro L50-G obsahuje všechny funkce, které potřebuje současný pracovník k tomu, aby se vypořádal se všemi pracovními úkoly během celého dne.“

Satellite Pro L50-G bude v Evropě k dispozici od poloviny prosince 2019. Další informace o sortimentu dynabook naleznete na stránce http://www.cz.dynabook.com.

 

*V závislosti na konfiguraci.

Satellite Pro LG50-G_beauty_02_logo Satellite Pro LG50-G_03_win10 Satellite Pro LG50-G_02_logo