Dva herní headsety CZC.Gaming: skvělé vlastnosti i cena

CZC má ve své nabídce i vlastní značku herních produktů CZC.Gaming. Nejnovějšími přírůstky do této rodiny jsou dva headsety – bílo-růžový kabelový headset CZC.Gaming Fairy pro holky a model CZC.Gaming Fenrir umožňující alternativně také bezdrátový poslech. Díky vysoce kvalitním velkým měničům o průměru 53 mm nabízejí oba modely vynikající zvukové vlastnosti. Headsety vynikají také polstrovaným hlavovým mostem a optimálním přítlakem na uši, který zajišťuje pohodlí při mnohahodinových herních sessions. Využití při poslechu hudby na cestách umožňuje odnímatelný a plně nastavitelný mikrofon. Díky bohatému příslušenství lze headsety využít sPC, Playstation, Xbox Series, Nintendo Switch i mobilním telefonem.

Pro hráčky: Bílo-růžový headset CZC.Gaming Fairy

Stylový a pohodlný kabelový headset vyniká atraktivním designem, skvělým poměrem cena/výkon a kvalitním zvukem s možností využití virtuálního prostoru 7.1. Mikrofon, jehož polohu lze díky ohebnému raménku libovolně nastavit, je možné od headsetu odpojit a Fairy následně využít pro poslech hudby ze smartphonu na cestách. Rychlou úpravu hlasitosti i při hrách a praktickou možnost okamžitého ztlumení mikrofonu umožňuje ovladač umístěný na kabelu. Uživatelka si může zvolit ze dvou provedení měkčených náušníků – v základu jsou sluchátka osazena koženkovými náušníky a přibaleno je také jejich snadno vyměnitelné látkové provedení. Kromě toho obsahuje balení ochranné pouzdro na přenášení, rozdvojku na dva 3,5mm konektory jack pro využití s počítačem a redukci z 3,5mm jacku na USB Type-A.

Headset CZC.Gaming. Fairy je aktuálně k dostání za 1 299 Kč.

CZC.Gaming Fenrir s alternativní možností bezdrátového využití

Vynikající a zároveň univerzální doplněk pro všechny vášnivé hráče s vysoce kvalitními měniči o průměru 53 mm a působivým zvukem. Headset Fenrir je možné používat buď s přiloženým dvoumetrovým kabelem ukončeným 4pinovým konektorem typu jack 3,5 mm nebo bezdrátově s využitím Bluetooth 5.1 či připojení na frekvencí 2,4 GHz (bezdrátový přijímač s USB-A portem je součástí dodávky). Při bezdrátovém poslechu zajišťuje vestavěná dobíjecí baterie energii na až 50 hodin provozu. Všesměrový mikrofon lze snadno polohovat nebo dokonce odpojit a sluchátka využít samostatně k poslechu hudby. Prodyšné a měkké náušníky ve spojení s robustním a zároveň pohodlným hlavovým mostem zaručují komfort i při dlouhodobém nošení. Sluchátka jsou dodávána s elegantním ochranným pouzdrem. Headset je určen primárně pro PC hráče, ale kabelem jej lze připojit i k veškerým aktuálním konzolovým platformám, například PS5, Xbox Series či Nintendo Switch. Bluetooth samozřejmě umožňuje také využití s mobilním telefonem.

Cena headsetu CZC.Gaming Fenrir je 1 990 Kč.