Do Plzně a Rokycan budou jezdit příručí z Koloniálu

Nejstylovější česká online služba pro rozvoz potravin Kolonial.cz od tohoto týdne nově rozváží také do Plzeňského kraje. Příručí s prvorepublikovým šarmem nově donesou nákup zdarma až za práh kuchyně také obyvatelům Plzně, Rokycan a nejbližšího okolí. Po podstatné části středních Čech, kam spadá například Kladno, Beroun, Slaný, Kralupy nebo Český Brod se jedná o další zásadní rozšíření závozové oblasti. Spolu s tím je ohlášeno navýšení počtu nabízených výrobků, zejména v kategorii bio a farmářských produktů.

Domácnosti v Plzeňském kraji mohou využívat zatím tři závozové dny – úterý, pátek a neděli. Nákup bude doručen v zákazníkem zvolené době odpoledne mezi 14 a 22 hodinou, a to stejně jako v případě Prahy a středních Čech zdarma.

„Plzeňané se vždy dokázali dobře starat o svoje domácnosti a jsou to dobří hospodáři. Proto předpokládáme, že naše uctivé služby náležitě docení,“ domnívá se Petr Vyhnálek, šéf Koloniál.cz. „Plzeň zároveň patří mezi města s nejstarší maloobchodní tradicí, první koloniály s vybraným zbožím na území Českých zemí byly díky příhodné pozici při obchodních cestách otevírány po Praze právě zde, rozšíření rozvozu tímto směrem bylo tedy také otázkou historické povinnosti.“

Koloniál.cz je služba pro online nákup potravin a drogistického zboží. Známá je především pro svůj unikátní přístup k zákazníkům – přestože se jedná o internetovou službu, vyznává tradiční hodnoty, jako je osobní přístup obchodníků a dobrá znalost zákazníka. Nákupy tak zdarma doručí až za práh kuchyně ochotní příručí s prvorepublikovým šarmem, a to nehledě na to, v kolikátém patře zákazník bydlí a jak velký a těžký nákup si objednal.

V širokém sortimentu Koloniálu lze nalézt čerstvé i trvanlivé potraviny včetně masa, ryb, pečiva nebo exotického ovoce či zeleniny. Nabízí také celou řadu farmářských potravin od rodinných dodavatelů.

Velká pozornost je věnována čerstvosti zboží. Čerstvé potraviny jsou ke každému nákupu přidány těsně před tím, než se speciálně upraveným vozem se třemi oddělenými teplotními zónami vydá za svým zákazníkem.

kolonial_rozvozova_oblast priruci