Další úspěch v USA. BSC si za svou digitální banku „na klíč“ odnáší prestižní ocenění BankDirector

Česká Banking Software Company (BSC), která se již dlouhá léta věnuje vývoji softwarových řešení pro digitální bankovnictví, slaví úspěch v USA. BSC si spolu s americkým fintechovým startupem NYMBUS odnáší prestižní ocenění magazínu BankDirector za nejlepší uživatelskou zkušenost, a to za společný produkt NYMBUS SmartLaunch, který institucím umožňuje koupit si kompletní digitální banku „na klíč“.

BSC se společností NYMBUS v USA poskytují cloudové řešení SmartDigital, které bankám i nebankovním institucím umožňuje v rekordním čase získat plnohodnotnou a plně funkční digitální banku. Tradiční bankovní domy tak mají možnost přistoupit k bankovní digitalizaci prakticky bez rizika, kdy své klienty postupně přesouvají pod nový digitální brand a neriskují, že se jim postupnou a drahou modernizací „rozsype“ původní banka založená na zastaralém core-systému.

„Naše komplexní bankovní řešení je výjimečné tím, že bankám, které stojí na složitém core-bankingovém systému zatíženém historickým vývojem, umožňuje již během 3 měsíců spustit úplně novou digitální banku. Kromě bank, které potřebují digitalizovat, držet krok s dobou a oslovovat mladší klientelu, mohou takové řešení využít i například sportovní kluby či třeba velcí retailoví hráči. Ti tak mohou pro svou širokou základnu klientů bleskově postavit banku a přinést jim tak další služby navíc,“ popisuje Čeněk Navrátil, obchodní ředitel společnosti BSC.

BSC do společného řešení přispívá vytvořením frontendových aplikací digitální banky, přičemž standardně se jedná o nativní mobilní aplikace pro iOS i Android a rovněž o webovu aplikaci digitálního bankovnictví. Samotný cloud SmartDigital je provozován společností NYMBUS, která má v rámci celého procesu digitalizace banky na starosti také implementaci a provoz SmartCore systému. Ten se stará o centrální správu transakcí a dat.

„Máme velkou radost, že se nám s našimi softwarovými řešeními daří z Česka digitalizovat banky po celém světě a sbírat ocenění napříč kontinenty. Loni jsme mohli oslavit úspěch gruzínské banky TBC, pro kterou jsme postavili nejinovativnější mobilní banku na světě, letos slavíme s americkým NYMBUSEM. Digitalizace je trend, který mění svět k lepšímu, a jsme rádi, že můžeme být u toho,“ uzavírá Navrátil.

BSC_banking