CZC se loučí s Jitkou Dvořákovou

  • Dvojka na trhu s elektronikou po 25 letech od založení vstupuje do další etapy.
  • Pod křídly Allegro bude CZC hlouběji propojovat expertní týmy se zahraničními protějšky.
  • Značku nově povede Jean Charreteur, generální ředitel Mall Group.

CZC se po deseti letech loučí se svou generální ředitelkou Jitkou Dvořákovou, která se rozhodla své aktivní působení v jednom z nejvýznamnějších českých e-shopů s elektronikou ukončit. Na její pozici ji střídá Jean Charreteur, generální ředitel Mall Group, pod jehož vedením vstupuje CZC do dalšího čtvrtstoletí své existence, zahájené transformací pod skupinu Allegro. CZC se v nové etapě chce i nadále profilovat jako nejlepší český expert na IT a elektroniku a dále rozvíjet svou osobitou komunikaci, díky které se značka stala pro zákazníky dlouholetým love brandem.

Jitka Dvořáková se v e-commerce pohybovala od roku 2010 a do CZC nastoupila jako generální ředitelka v roce 2013. Přinesla si přitom bohaté manažerské zkušenosti z dlouholetého působení ve vrcholovém managementu společností Panasonic a Philips. V letech 2019-2021 měla na starost také aktivity Mallu ve Slovinsku a v Chorvatsku. Pod jejím vedením se CZC úspěšně přehouplo do zisku a dařilo se mu i v náročném období pandemie.

„Moje milé CZC, bylo to s tebou skvělých 10 let plných radosti z kreativní práce v ohromně motivovaném kolektivu, s řadou inspirativních lidí i talentů, se kterými bylo potěšení pracovat. A i díky tvrdé práci vás všech můžu nyní předat dál business, který se dokázal zlepšovat i v nelehkých časech a který vstoupil do první ligy české e-commerce a stal se zaslouženě love brandem,“ dodává Jitka Dvořáková.

Letos CZC završí 25 let své existence na trhu a zároveň zahajuje novou etapu pod křídly polské skupiny Allegro, největšího e-commerce tržiště ve střední Evropě. Novým obdobím ji z pozice generálního ředitele provede Jean Charreteur, který přebírá zodpovědnost za značku po Jitce Dvořákové a zaměří se především na hlubší propojení expertních týmů se zahraničními protějšky skupiny Allegro. CZC je z pozice specialisty na počítače a elektroniku v tuzemsku dlouhodobě silnou značkou a pod záštitou největšího středoevropského online tržiště plánuje své postavení na českém trhu nadále posilovat. Díky propojení s Allegrem se otevírá řada nových příležitostí a synergií, ze kterých budou těžit především zákazníci. Pro ty zůstává CZC nadále značkou, která jim je svou filozofií vždy nablízku.

„Je až neuvěřitelné, kam Jitka zvládla CZC během svého působení posunout. Byla skvělým leaderem a dokázala lidi kolem sebe vždy naprosto nadchnout pro věc. I díky tomu se jí podařilo z CZC vybudovat jednu z nejvýraznějších značek v české e-commerce. Jitce moc děkujeme za obrovský kus práce a přejeme mnoho štěstí, ať už se vydá jakýmkoliv směrem,“ dodává Jean Charreteur, generální ředitel Mall Group.CZC jménem celého týmu Jitce Dvořákové děkuje za obrovské nasazení, se kterým celých deset let značku vedla, a za lidský přístup, díky němuž se rodily všechny ty úžasné kreativní nápady. Jitka dokázala každého člena týmu neuvěřitelně motivovat a zároveň se spolu se všemi radovat z malých i velkých úspěchů.

Jitka Dvořáková – Ředitelka CZC.cz a rozvoje Mall Group, Lukáš Oujeský, Praha, 3.6.2019, HN
Jitka Dvořáková – Ředitelka CZC.cz a rozvoje Mall Group, Lukáš Oujeský, Praha, 3.6.2019, HN