Chcete vidět jediný exemplář Porsche 911 nové generace v ČR? Přijďte do Kotvy.

Obchodní dům Kotva bude od 12. prosince hostit nejnovější model automobilu Porsche 911. Jediný exemplář nové generace nejprodávanějšího sportovního vozu světa v ČR, který propůjčí Porsche Inter Auto CZ, výhradní dovozce vozů Porsche do České Republiky, bude přes celé vánoční svátky umístěn v přízemí obchodního domu vedle prodejny Porsche Design.

Porsche 911 Carrera (991 II) s cenou začínající na 2 702 000 Kč včetně DPH je prvním exemplářem tohoto vozu v České republice. Vyznačuje se inovativním plochým motorem s dvojitým přeplňováním, zdokonaleným podvozkem se systémem aktivních tlumičů PASM, které mu propůjčují ještě vyšší úroveň stability při průjezdech rychlými zatáčkami, novým zábavním a komunikačním systémem a poprvé volitelně dostupným aktivním řízením zadní nápravy.

„Obchodní dům Kotva můžeme považovat za jedno z důležitých míst české architektury a designu. I z toho důvodu se snažíme spolupracovat se značkami, které patří mezi světové designové špičky,“ uvádí Jaroslav Petrů, generální ředitel OD Kotva. „Umístění nového Porsche vedle prodejny Porsche Design v architektonicky význačném prostředí Kotvy považujeme za velmi zajímavou kombinaci.“

V rámci Porsche Days v Kotvě představí svou nabídku také  místní pánské prodejny. Kromě zmiňované značky Porsche Design mohou zákazníci navštívit také prodejnu s vybraným alkoholem a kuřáckými potřebami New Bakers Street, made-to-measure krejčovské služby Blažek a Koutný nebo největší českou multibrandovou prodejnu obuvi Shoe Republic.

Porsche_911_II_002 Porsche_911_II_001 porsche_911_interier