Cenově dostupný a atraktivní notebook dynabook Satellite Pro C50

Společnost Dynabook Europe GmbH představila nový cenově dostupný profesionální notebook Satellite Pro C50, který byl navržen tak, aby uživatelům poskytl vše potřebné pro každodenní produktivní práci. V atraktivním a štíhlém těle nabízí řadu funkcí pro zvýšení výkonu i kvalitní zabezpečení spolu s výbornou konektivitou.

Přestože je Satellite Pro C50 cenově nejdostupnějším notebookem od dynabooku, firemním uživatelům nabízí všechny klíčové technologie pro rychlou a plynulou práci. Výkonné procesory Intel® Core™, rychlé paměti DDR4 RAM s kapacitou 8 GB a možnost volby SSD disku vytváří optimální podmínky pro snadné plnění náročných úkolů moderního zaměstnance či studenta.

Všestranný a elegantní

Moderní tmavě modrý design modelu C50 podtrhuje jeho elegantní šasi. S tloušťkou pouhých 19,7 mm je tenčí než většina srovnatelných notebooků na trhu a díky hmotnosti pouhých 1,76 kg* se snadno přenáší. 15,6“ LCD FHD displej s vysokým jasem a antireflexní úpravou je obklopen tenkým rámečkem a ergonomická klávesnice se samostatným numerickým blokem umožňuje pohodlnou celodenní práci včetně rychlého psaní číselných údajů. Pro větší uživatelský komfort je C50 vybaven největším ClickPadem z portfolia dynabook. Celodenní práci na cestách usnadňuje navíc výdrž na baterie po dobu až 12,5 hodiny¹.

„Model C50 byl zkonstruován tak, aby vyzbrojil uživatele vším potřebným pro produktivní práci. Tento náš aktuálně nejdostupnější notebook demonstruje naši vizi – nabídnout podnikům spolehlivé a všestranné technologie bez ohledu na jejich rozpočet určený na IT,“ říká Damian Jaume, prezident společnosti Dynabook Europe GmbH. „Víme, že pro mnoho firem je důležitý poměr ceny a užitných vlastností. Satellite Pro C50 je vynikající v obou těchto oblastech. V dnešním obchodním světě není však jediným kritériem funkčnost a spolehlivost. Stále důležitější je pro uživatele také design.“

Produktivita díky výborné konektivitě

Nový notebook nabízí bezproblémové pevné i bezdrátové připojení a spolupráci se všemi potřebnými zařízeními doma i v kanceláři. Port USB Type-C, který zajišťuje připojení více zařízení i nabíjení, doplňuje HDMI port v plné velikosti a dále dva konektory USB Type-A 3.0 a také čtečka MicroSD karet a rozhraní Bluetooth 4.2. Rychlé připojení k síti a internetu umožňuje WiFi 802.11 AC či Gigabit-LAN port. Pro zajištění online kontaktu se zákazníky i kolegy je k dispozici webová HD kamera, stereo reproduktory a vestavěný mikrofon s podporou Cortany.

Kvalitní zabezpečení

Mezi klíčové vlastnosti při firemním využití patří také kvalitní zabezpečení. C50 nabízí všechny základní prvky pro ochranu dat i samotného zařízení. Zabezpečení uživatelským a administrátorským heslem zabraňuje nevyžádanému přístupu, Trusted Platform Module (TPM) 2.0 zajišťuje šifrování citlivých informací a chrání data před jejich neoprávněným použitím a volitelný zámek Kensington pomáhá zajistit notebook před fyzickým odcizením.

Satellite Pro C50 bude k dispozici od konce června 2020. Další informace o sortimentu dynabook naleznete na https://cz.dynabook.com.

* v závislosti na modelu

¹ měřeno pomocí Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark je ochranná známka společnosti Business Applications Performance Corporation

Satellite Pro C50-E_05_logo Satellite Pro C50-E_06_win10 Satellite Pro C50-E_07b_win10 Satellite Pro C50-E_08b_win10 Satellite Pro C50-E_11_logo Satellite Pro C50-E_12_win10 Satellite Pro C50-E_16_win10 Satellite Pro C50-E_beauty_01 Satellite Pro C50-E_beauty_02 Satellite Pro C50-E_01_win10 Satellite Pro C50-E_02_logo Satellite Pro C50-E_03_win10 Satellite Pro C50-E_04_win10