BSC slaví úspěch. S TBC Bank postavila nejlepší mobilní banku světa

Společnost Banking Software Company (BSC), která je českou jedničkou na poli vývoje bankovního softwaru, slaví úspěch. Gruzínská banka TBC Bank, které BSC pomohla vyšvihnout se na technologickou špičku a dobýt gruzínský trh, totiž získala titul nejlepší mobilní banky světa, a to v rámci jubilejního 20. ročníku soutěže prestižního magazínu Global Finance o nejlepší digitální banku světa. Soutěže se zúčastnilo na 300 bank z celého světa. 

TBC Bank získala v široké globální konkurenci titul nejlepší banky v kategorii mobilního bankovnictví a ukázala tak nejen svou mimořádnou technologickou vyspělost, ale i vlastní důraz na pochopení potřeb zákazníků. To je ostatně filozofie, kterou v rámci svého „empathy first“ přístupu razí i česká BSC.

„Úspěch TBC Bank na globální scéně nás velmi těší, protože s touto bankou spolupracujeme již velmi dlouho a naše společné úsilí nese viditelné ovoce. TBC jasně ukazuje, že dobře vedená digitalizace banky spojená s empatickým přístupem k potřebám zákazníků vede k úspěchu,“ komentuje ocenění pro TBC Bank Petr Koutný, CEO Banking Software Company.

BSC vyvíjí vlastní plnohodnotným operačním systémem pro banky, který zajistí veškerou potřebnou funkcionalitu pro chod banky a zároveň možnost snadno na něj napojovat jakékoli další služby. Banka tak může integrovat vlastní různorodé komponenty i aplikace třetích stran a uspokojit tak jakoukoliv zákaznickou potřebu.

„Tento úspěch je důkazem, že přestože každý bankovní trh je jiný, s digitálními komponentami, jež jsou zaintegrované do našeho Digital Bank OS, můžeme dosáhnout velice různorodých výsledků, které daný trh potřebuje,” popisuje Koutný.

Ocenění komentuje i CEO TBC Bank, Vakhtang Butskhrikidze: „Je pro nás ctí být jmenováni nejlepší mobilní bankou roku 2019. Toto ocenění je uznáním ze strany profesionálů v oboru bankovnictví, kteří vnímají a oceňují naše inovativní digitální řešení a pečlivý přístup k potřebám zákazníkům. Na rozvoji našeho mobilního bankovnictví neustále pracujeme a naším cílem je poskytnout zákazníkům mobilní banku, která bude tou nejmodernější a uživatelsky nejpřívětivější.

Global Finance: Nejlepší digitální banky roku 2019