BSC představuje globální relaunch, chce se stát světovým lídrem openbankingu

Jedna největších světových společností dodávajících openbankingové systémy, pražská BSC, přichystala globální relaunch své značky. Kampaň spojená s kompletním redesignem bude název společnosti nově vysvětlovat jako „Banking Software Company“. Sjednotí se doposud roztříštěná komunikace všech světových poboček i produktové portfolio. Změny jsou reakcí na pokračující globální expanzi společnosti, ale také na vývoj nových produktů, které by BSC ráda přinesla na celosvětový trh.

BSC kromě Evropy působí také v Rusku, na Blízkém východě a v Tichomoří. V loňském roce se svými produkty expandovala také na americký trh, kde pomáhá nastartovat nové trendy v digitálním bankovnictví.
Během několika let jsme se definitivně přerodili z lokální společnosti podnikající na zahraničních trzích na skutečně globálního dodavatele. Naše produkty jsou známé na třech kontinentech, podařilo se nám dostat mezi světové lídry. Pomocí vlastních investic do nových technologií jsme se zásadním způsobem zasloužili o rozvoj openbankingu,“ uvádí Petr Koutný, CEO BSC. „Nově připravený globální relaunch tento posun zohledňuje.“

BSC bude na všech trzích jednotně vystupovat jako “Banking Software Company”, pod společnou identitu se sloučí také všech 8 poboček. Redesign konsoliduje komunikaci hlavních produktových linek, které doposud fungovaly samostatně. Společnost nově bude symbolizovat jednoduchý čtverec v korálové barvě jako symbol stability, jednoduchosti a sebevědomí.
Náš úspěch je založen především na profesionalitě, odhodlání a pracovitosti všech členů našeho týmu. Naše práce vždy mluvila za nás a bude tak tomu i nadále. Hledali jsme proto jednoduchý symbol, který bude tento přístup dobře reprezentovat,“ zakončuje Koutný.

BSC je ryze česká firma, fungující od roku 1990. V České republice je s obratem 260 milionů za rok 2017 ve svém segmentu jedničkou. Aplikace pro banky a finanční instituce vyvinuté společností BSC využívají desítky bank a více než 10 milionů koncových uživatelů po celém světě. Mezi největší klienty patří například Bank of China, Alfa Bank či Sberbank, v České republice pak Česká spořitelna, Raiffeisenbank, MONETA Money Bank, Equa bank či AirBank.

logo_BSC  BSC_worldwideBSC_vizualbsc_produkty