Bezdrátové datové úložiště pro celou rodinu – Toshiba Canvio AeroCast™

Společnost Toshiba Europe GmbH představuje řešení, jak efektivně a bezdrátově zálohovat data a přistupovat k nim až ze šesti zařízení najednou doma i na cestách. Externí pevný disk Canvio AeroCast™ s kapacitou 1 TB snadno propojíte se zařízeními, jako jsou mobilní telefony, počítače nebo tablety, a zároveň máte možnost využít vestavěný slot na paměťovou kartu SD. Může sloužit jako záložní úložiště nebo jako přenosná datová knihovna.

Canvio AeroCast™ představuje intuitivní a snadný způsob zálohování hudby, fotografií, videí a dalších dat z mobilních zařízení i počítačů a zároveň poskytuje možnost jejich okamžitého využití v dalších zařízeních. Celý proces probíhá bezdrátově přes Wi-Fi®. Můžete tak uvolnit na svých zařízeních místo a všechna data mít zároveň ihned k dispozici.

Neomezené možnosti zálohování a využití dat

Canvio AeroCast™ je přístroj, který se dokázal přizpůsobit dnešnímu tempu a dovolí ukládat data doslova „za pochodu“. Zálohování dat je rychlé a bezpečné. Disk má vestavěnou baterii, díky které můžete mít přístup ke všem svým souborům okamžitě a kdekoli, bez nutnosti propojování zařízení kabelem. Stačí ho mít jednoduše s sebou v tašce nebo kapse. Baterie udrží disk v chodu až 5 hodin[1] na jedno nabití. Vestavěný slot na paměťovou kartu SD umožní zálohovat data i z digitálních fotoaparátů, které nejsou připraveny na bezdrátovou komunikaci s okolím.

Externí hard disk Canvio AeroCast™ je báječnou kombinací velkokapacitního externího hard disku s nekonečnou svobodou danou beztrátovým připojením. Je to nejrychlejší cesta, jak zálohovat fotografie a podělit se o ně až s šesti uživateli naráz. Přístroj má integrovaný Wi-Fi® acces point, a k jeho využití není potřeba být v dosahu internetu. Připojení externího disku Canvio nemá vliv na vaše internetové připojení a lze tak na jednom přístroji používat obojí.

Přehrávání uložených dat na velkém televizoru

Aplikace Google Cast™ vám umožní v kombinaci se samostatně prodávaným přijímačem Chromecast™ jednoduše a opět bezdrátově prohlížet uložené fotografie nebo filmy na velké televizní obrazovce. Ovládat můžete vše z pohodlí své pohovky tak, jak jste zvyklí, pomocí smartphonu nebo tabletu.

S kapacitou až 1 TB[2] je možné užít si i dalekou cestu plnou zážitků, o které nepřijdete.

[Best_Wordpress_Gallery id=“42″ gal_title=“Toshiba Canvio AeroCast“]

————–

[1] Může se lišit v závoslosti na způsobu používání

[2] Může se lišit v závislosti na konfiguraci a nastavení a dalších faktorech