Bestseller Xiaomi RedMi 2 s větší pamětí na XiaomiForSale.com

Internetový obchod XiaomiForSale.com představuje nejprodávanější telefon poslední doby ve vylepšeném provedení a pěti atraktivních barvách. Smartphone RedMi 2 se zvětšenou pamětí slibuje naplnění výkonových požadavků většiny uživatelů za mimořádně zajímavou cenu 4 381 Kč (160 €).

Smartphone RedMi 2 se ihned po svém uvedení stal nejlépe prodávaným telefonem Xiaomi u nás. Zákazníky oslovil displej s univerzální úhlopříčkou 4,7“, rozlišením 1280 x 720 bodů a velmi výkonná varianta čtyřjádrového procesoru v kombinaci s možnostmi použití dvou SIM karet a rozšíření datového prostoru o paměťovou kartu s dalšími až 32 GB. K dostání je v černém, bílém, růžovém, zeleném a žlutém provedení.

Nyní se v nabídce obchodu XiaomiForSale.com objevuje jeho varianta s rozšířenou operační pamětí na 2 GB. Zároveň byl na 16 GB rozšířen i vestavěný datový prostor pro aplikace, fotografie, videa, hudbu a další data. Touto nabídkou cílí Xiaomi i na náročné uživatele, kteří využívají smartphone skutečně aktivně, hrají náročnější hry či chtějí mít spuštěno více aplikací současně. Nabízí skvělý poměr cena/výkon a je tak ideální volbou nejen pro teenagery.

Zadní fotoaparát RedMi 2 má rozlišení 8 Mpx, je doplněn bleskem, či chcete-li světlem, a zvládá zachycení panoramatického snímku, série fotografií i časosběrného videa, při kterém zrychleně zachytíte například mraky plovoucí po obloze. Nad displejem mu sekunduje oko předního 2Mpx selfie fotoaparátu.

Telefon RedMi 2 s rozšířenou operační pamětí a datovým prostorem pohání 64bitový procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quadcore s frekvencí 1,2 GHz. Jeho použití je tradičně vyladěno vlastní Xiaomi nadstavbou operačního systému Android 4.4.4 KitKat, která je známá jako MIUI. Ta je zajímavá skvělou lokalizací do češtiny, slovenštiny i dalších evropských jazyků a také pravidelnými týdenními aktualizacemi. Baterie s kapacitou 2 200 mAh dává přístroji dostatečný potenciál pro jednodenní používání.

Aktualizovaná verze RedMi 2 je již nyní dostupná ve všech barvách na stránkách e-shopu XiaomiForSale.com, který zajištuje dodání v rámci České republiky a Slovenska do 3 pracovních dnů od objednání a také lokální záruční i pozáruční servis všech zařízení.

[Best_Wordpress_Gallery id=“91″ gal_title=“Xiaomi RedMi 2″]