BB Boxy míří do regionů, smart office catering nově využije 35 000 firem a úřadů v Mladé Boleslavi a Ústí nad Labem

Mladá Boleslav a Ústí nad Labem. Právě tam bude moci 35 tisíc firem a úřadů využít kompletní nabídku B2B služby Bageterie Boulevard BB Box. V případě Mladé Boleslavi je to poprvé, kdy služba vstupuje do města pod 50 000 obyvatel  s plným servisem včetně doručení do dvou hodin na konkrétní adresu. Do konce roku by měly následovat další lokality po celé republice. Již brzy to budou například Teplice, Kolín, Kutná Hora a Ostrava.

Jak Mladá Boleslav, tak Ústí nad Labem budou moci využít zcela totožný servis, jaký mají firmy, instituce a úřady například v Praze nebo Brně. Kromě expresního doručení do dvou hodin to bude i možnost postupného doplňování čerstvých boxů na delších eventech – například konferencích, nebo využití fullservice cateringu. Rozvoz bude začínat v 9 hodin a bude možné ho využívat až do 19 hodiny, a to i o víkendech. BB Boxy budou připravovat lokální pobočky Bageterie Boulevard. V Mladé Boleslavi je pobočka Bageterie Boulevard od roku 2018, Ústí pak bylo jednou z prvních mimopražských lokalit, kam Bageterie vstoupila již v roce 2014.

Motivace pro expanzi je jasná. V letošním roce firmy utratí za firemní catering podle odhadů zhruba 1,2 miliardy, tedy o 10 % více než v loňském roce, a výrazným způsobem se na tomto růstu podílí právě regiony. Může za to především přesycený pracovní trh – například v Mladé Boleslavi jsou díky nepřetržité poptávce po odborné pracovní síle platové podmínky podobné jako v Praze nebo Brně, což má vliv také na firemní kulturu v podobě péče o zaměstnance.

“Největší část objednávek pochopitelně stále rozvezeme v Praze a Brně. Loňský rok nás však přesvědčil, že i firmy v menších městech v rámci své firemní kultury dospěly a metropolitní služby našeho typu pro ně mají smysl,” uvádí Levon Ter-Ghazaryan, projektový manažer BB Boxů. “Bageterie Boulevard má v obou městech velmi silnou pozici i znalost značky, věříme tedy, že během prvních měsíců získáme hned několik stovek firemních klientů. Proto také během tohoto roku plánujeme rozšiřování závozů i na další okresní města v rámci České republiky.”

Regionální expanze je ostatně klíčová pro celou skupinu Bageterie Boulevard. Kromě BB Boxů expandují také kamenné pobočky – nové provozovny Bageterie Boulevard byly v minulých měsících otevřeny například v Mostě nebo Teplicích. S plným rozvozem bude expandovat také do dalších lokalit. Do konce roku by tak měla Bageterie pokrývat více než 100 000 nových firem a institucí.