ALTRON získal certifikaci VMware Premier Partner

ALTRON dosáhl nejvyšší možné úrovně certifikace Premier Partner od společnosti VMware. V rámci programu Solution Provider VMware se jedná o stupeň, který je v ČR dosud ojedinělý. ALTRON tak potvrdil svou ambici a dosavadní zkušenosti spojené se službami a produkty VMware, které poskytuje zákazníkům v rámci svých IT řešení.

„Zisk prémiového partnerství je pro nás oceněním dosavadní snahy a úsilí při realizaci našich řešení a služeb postavených na produktech společnosti VMware. Díky nové úrovni partnerství budeme schopni i nadále zkvalitňovat naše portfolio a přinášet zákazníkům vyšší přidanou hodnotu v jejich podnikání, k čemuž IT nepochybně přispívá,“ uvádí Jan Haken, PreSales manažer ve společnosti ALTRON.

Díky spolupráci s významnými světovými výrobci softwaru i vlastnímu vývoji produktů a služeb postavených na OpenSource technologiích působí ALTRON dlouhodobě na poli IT služeb a odvětvových řešení. Prostřednictvím svých vyškolených a certifikovaných odborníků je schopen dodávat standardizovaná i individuální IT řešení pro podporu podnikání.