ALTRON představí vlastní koncept řízení cloudu na DCW 2016

Své mezinárodní aktivity rozvíjí česká společnost ALTRON na celé řadě významných kongresů a konferencích. V dubnu letošního roku představí svůj vlastní koncept softwarově definovaných datových center u příležitosti významné evropské konference Data Center World 2016. Ta se koná 12. až 13. dubna v Londýně za účasti předních světových firem z oboru datových center a ICT technologií. Letos na ni plánuje dorazit kolem 15 000 návštěvníků.

Řízení heterogenní cloudové infrastruktury z jednoho místa, efektivní provoz a monitoring podpůrné infrastruktury datového centra včetně její virtualizace, kybernetická bezpečnost nebo integrace prvků jako je mobilní či mikrodatové centrum do flexibilní infrastruktury datových center. To jsou aktuální témata, která řeší ICT oddělení firem po celém světě. A ALTRON na ně přinese svůj pohled prostřednictvím svého řešení, které v sobě integruje kompletní řízení infrastruktury na bázi OpenStack v kombinaci s prostředím VMware. Součástí tohoto konceptu je celková integrace do prostředí poskytovatele cloudových služeb nebo telekomunikačního operátora.

„Současná doba a cloud computing otevírá prostor pro projekty a inovace, které se orientují na zvýšení hodnoty datových center a zároveň na optimalizaci jejich provozu spolu se zajištěním bezpečnosti a vysoké dostupnosti. V našem portfoliu máme vyvinutá řešení, která umožňují vhodně reagovat na měnící se požadavky provozovatelů a vlastníků datových center s ohledem na efektivitu provozu a dlouhodobou udržitelnost. Jsme potěšeni, že naší aktivní účastí na konferenci Data Center World 2016 můžeme s naší filosofií a konkrétním řešením seznámit zákazníky,“ řekl Milivoj Uzelac, zakladatel společnosti a předseda dozorčí rady ALTRON.

Prezentaci společnosti ALTRON a představení konceptu budoucnosti datových center bude dostupné na konferenci ve stánku M70. Více informací o konferenci najdete na webových stránkách.