Administrativní centrum Ovocný trh 12 získalo třetí místo v soutěži Nejlepší z realit – Best of Realty 2014

V loňském roce zrekonstruované administrativní centrum Ovocný trh 12, které se nachází v Pánské pasáži mezi ulicí Na Příkopě a Ovocným trhem na Praze 1, získalo třetí místo v prestižní soutěži Nejlepší z realit – Best of Realty 2014 v kategorii rekonstruovaných kancelářských budov. O ocenění letos usilovalo celkem 42 projektů v šesti základních kategoriích.

Administrativní centrum Ovocný trh 12 nabízí 1 850 čtverečních metrů plně flexibilního prostoru v pěti podlažích spojených dvěma výtahy a schodištěm. K dispozici je 17 parkovacích míst. Budova, která byla uvedena do provozu v roce 1997, prošla kompletní rekonstrukcí. Nejvýraznějším elementem se stal reprezentativní vstup z Pánské (někdejší Rathovy) pasáže, uvedený designovou recepcí z návrhu architektonického studia A.LT ARCHITEKTI v.o.s.

O udělení ceny rozhodla osmičlenná odborná porota, složená ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí, architektů, bank, developerů, realitních makléřů i koncových uživatelů nemovitostí. Rozhodujícími kritérii pro udělení ceny byl výběr lokality, urbanistické a architektonické řešení, kvalita realizace a zejména následná úspěšnost na realitním trhu.

„Získaného ocenění si velmi vážíme a považujeme ho za důkaz, že rekonstrukce administrativního centra Ovocný trh 12 je opravdu zdařilá,“ uvádí obchodní ředitel Metrostav Development Ondřej Buršík. „Ocenění navíc navazuje na cenu Stavba roku, kterou centrum Ovocný trh 12 získalo v roce 1997 při svém uvedení do provozu, a potvrzuje, že se skutečně jedná o jeden z nejprestižnějších administrativních prostorů v samotném centru Prahy.“

[Best_Wordpress_Gallery id=“10″ gal_title=“OT12 – Best of Realty 2014″]