15. ročník konference ALTRON Data Centre & Business World

  • Odborná ICT konference se koná 26. – 27. května v Praze
  • Řada zajímavých témat o problematice datových center a ICT
  • Ve spolupráci a za účasti významných technologických a IT partnerů

Tradiční odborná konference ALTRON Data Centre & Business World se koná 26. – 27. května v Praze. Letos jsou na programu aktuální zajímavá témata a novinky z oblasti plánování, výstavby, provozu a správy datových center a ICT služeb pro firemní zákazníky.

Budoucnost datových center

Návštěvníci konference budou mít příležitost vyslechnout si a diskutovat nad řadou přednášek o trendech v rozvoji moderních datových center, jejich efektivní správě i možnostech úspor, plynoucích z optimalizace provozu a nasazení nových technologií. Budou představena také témata bezpečnosti v ICT v návaznosti na IT služby, které se staví nad technologickou infrastrukturou. Příkladem může být cloud computing nebo virtualizační nástroje a aplikace, které dnes významně přispívají k účinnému využití IT zdrojů.

„Odborná konference, kterou pořádáme již patnáctý rok, přináší ucelený pohled na český i mezinárodní trh datových center a IT služeb. I letos budou mít účastníci možnost načerpat informace o řadě novinek
a inovací v této oblasti. Představíme například nový nástroj pro komplexní správu infrastruktury datového centra, řešení mikro datového centra nebo významnou referenci ve spolupráci se společností Seznam.cz,“
uvádí Jiří Krátký, generální ředitel skupiny Altron.

Konference je připravována ve spolupráci s předními technologickými a servisními partnery, kteří se podílí na jejím obsahu. Patří mezi ně například Schneider Electric, ABB, AVNET v zastoupení značek IBM, HP a EMC, firma Arrow se zastoupením VMware a Juniper, společnost Stulz a řada dalších. Odbornou záštitu nad konferencí převzala ICT Unie.

Více informací o konferenci, program a registrace jsou k dispozici v portálu konference.