Zipová peněženka od Brašnářství Tlustý

Dlouho očekávaná moderní kožená ručně šitá peněženka z české dílny Brašnářství Tlustý, která se celá uzavírá kovovým zipem od Švýcarské firmy Riri. Vyniká bezkonkurenční kvalitou zpracování a je s doživotní zárukou. Vyrobeno z italské kůže té nejvyšší kvality s možností výběru až z 9 odstínů barev a vždy na míru zákazníkovi s možností vyražení monogramu – veškeré výrobky jsou tak originál. Peněženka je celokožená, nenajdete v ní žádnou látkovou podšívku.
Cena: 6.990,-

V dílně Brašnářství Tlustý vyrábí kvalitní kožené peněženky z prvotřídních materiálů. Jsou celkově pevnější, než jak je známo z běžných obchodů. Vyrábí se různé typy – od malých peněženek na pár karet přes velmi bytelné peněženky pro denní nošení v jeansech až po luxusní peněženky na mnoho karet nebo velkou hotovost a do saka pro businessmany. 

Dílna Brašnářství Tlustý byla založena v roce 1981 a již od svého vzniku se specializuje na manufakturní výrobu kožených produktů s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi. Veškeré výrobky jsou dělány na zakázku, kus po kusu, ručně a pečlivě za použití tradičních postupů, s pokorou a láskou k materiálu. Mezi produkty nechybí peněženky, pouzdra, opasky, tašky přes rameno a do ruky, aktovky i špičkové cestovní tašky, kožené zápisníky, dámské kabelky, pánské boty nebo kožené náramky. Brašnářství Tlustý se snaží pozvednout tradiční české brašnářské řemeslo a propracovat se až na světovou špičku.