Zdravá snídaně

Iswari Superfood založili tři přátelé z Česka, Irska a Portugalska v roce 2010. Od té doby firma vyrábí a dodává na trh bio superpotraviny pro všechny, kteří chtějí žít zdravým životním stylem. Společnost přitom využívá tuzemské receptury i výrobní místa v České republice. Populární jsou BIO-RAW-SUPERFOODS snídaňové směsi, které jsou na českém trhu naprostým unikátem.

Snídaňové směsi od Iswari jsou „raw“ – jejich ingredience tedy nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 42 °C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení a navíc obsahují tzv. superpotraviny, což jsou potraviny s mimořádnými nutričními kvalitami. Směsi od Iswari jsou mírně doslazeny kokosovým cukrem. Toto chuťově velmi lahodné nerafinované sladidlo příjemně překvapí karamelovým nádechem a také nízkým glykemickým indexem (GI = 35). Směsi obsahují mnoho minerálů, mají vysoký podíl pomalu stravitelných sacharidů a dodávají tak energii na dlouhou dobu. Jsou tak ideální možností pro Vás nebo malého školáka, jak nastartovat svůj den Díky jedinečné receptuře jsou nejen zdravé, ale i velmi chutné. 60 g snídaňové směsi od Iswari si můžete spolu s dalším nákupem objednat na Kosik.cz.

Ve směsi kakao a lucuma nenajdete žádná zbytečná ochucovadla ani chemii. Obsahuje pouze pohankovou krupici, zlatý len mletý, mandlovou mouku, lucumu, konopný protein, kokosový cukr a rozinky sultánky. Můžete vyzkoušet také směs konopného proteinu s lucumou.

—BOX—

Lucuma, která tvoří základ směsi, je exotické ovoce z Peru známé pod přezdívkou „zlato Inků.“ Je totiž skvělým zdrojem antioxidantů, minerálů, vlákniny, vitamínů a přispívá ke správnému fungování organismu. Obsahuje 14 esenciálních stopových prvků včetně významného množství hořčíku, fosforu, draslíku, sodíku a vápníku. Je také vynikajícím zdrojem betakarotenu a vitamínů skupiny B.

—BOX—

Iswari Supersnack kakao & lucuma BIO 60 g si můžete zakoupit na Kosik.cz za cenu 47,00 Kč.

Iswari Supersnack konopný protein & lucuma BIO 60 g si můžete zakoupit na Kosik.cz za cenu 57,90 Kč.

Iswari Supersnack kakao & lucuma BIO 60g Iswari Supersnack konopný protein & lucuma BIO 60g