Zahřejte se horkými nápoji v Bageterii Boulevard

Leze vám už zima za nehty? Zahřejte se řadou Hot drinks, kterou si pro vás na letošní zimu připravila Bageterie Boulevard. Na své si přijdou jak milovníci čaje a kávy, tak zastánci klasických ovocných horkých nápojů.

Doslova horkou novinkou této sezóny je Immunity booster. Vyrábí se ze 100% lisovaného jablečného moštu, který detoxikuje organismus a posiluje obranyschopnost organismu díky řadě antioxidantů. O naše důkladné zahřátí se postará skořice a zázvor, které mají zároveň velmi pozitivní účinky na imunitní systém. Nadupanou a výraznou kombinaci doplňuje a zjemňuje přidaná limetka. Druhým nápojem v řadě je kokosové latté, které si mohou dopřát i všichni, kdo trpí intolerancí laktózy – obsahuje totiž bezlaktózové jemně vyšlehané kokosové mléko. Latté tak nijak nezatíží naše zažívání, protože právě kokos je výborný při trávicích problémech a zároveň efektivně bojuje s viry, infekcemi a bakteriemi. Celou nabídku horkých nápojů doplňuje oblíbená a nestárnoucí klasika v podobě zázvorového čaje s citronem, medem a mátou, se kterým se chřipkové sezony bát nemusíte.

Nápoje z řady Hot drinks si můžete vychutnat v Bageterii Boulevard do poloviny dubna a nebo si je ve všem městech, kde má Bageterie Boulevar svoje pobočky můžete objednat přes rozvozovou službu bbdomu.cz.

Zázvorový čaj s mátou a Immunity booster je k dostání za 59 Kč, kokosové latté pak za 89 Kč.