Vytvořte si originální doplněk v podobě svítícího šperku

Hledáte nevšední módní doplněk, se kterým rozhodně vystoupíte z davu? Nebo chcete vtipný dárek pro hravou a kreativní duši? Pro všechny, kdo touží po originalitě a rádi tvoří, tu jsou svítící brože a náhrdelníky Noyce Joyce z dílny české společnosti 3Dsimo.

Čím jsou šperky Noyce Joyce unikátní? Kromě designu to je především funkčnost – jednotlivé sady jsou totiž elektronické a díky zabudované diodě umí brože i náhrdelníky svítit ve tmě a získat zcela nový vzhled. Pokud patříte mezi milovníky zvířat, mohla by vás zaujmout variace brože ve tvaru bílé či černé kočky, která vynikne třeba na tričku, košili, halence nebo jako ozdoba kabelky. Fanoušci konspiračních teorií a paranormálních jevů zase ocení brož ve tvaru UFO, se kterou zazáří na nejedné party. Nosíte raději náhrdelníky? Ozdobte svůj dekolt nepřehlédnutelným šperkem s motivem města nebo přírody.

Náhrdelníky i brože jsou složené z funkčních elektronických desek a obsahují mikrospínač a LED diodu. Po sepnutí se tak rozzáří a vytvoří naprosto originální módní doplněk. Skvěle se hodí pro všechny hračičky, kreativce a technologické nadšence – stejně jako ostatní produkty z řady Noyce Joyce. Svítící brože a náhrdelníky si můžete objednat na webu noycejoyce.com.

Můžete si je prohlédnout i v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=fn7qyOKeU3o&ab_channel=noycejoyce