Vybíráte auto na svatbu? Už nemusíte. Půjčte si limuzínu!

Svatební sezona se pomalu, ale jistě rozjíždí, přípravy vrcholí a je nejvyšší čas přemýšlet o detailech. Třeba o tom, v jakém autě přijede nevěsta, která má být ve svůj den tou nejkrásnější a nejdůležitější osobou vůbec. A jaké jiné auto byste zvolili, když ne to nejtypičtější – limuzínu?

Carsharingová služba HoppyGo má kromě klasických osobních vozů, dodávek, anebo třeba sporťáků, ve svém portfoliu, které čítá více jak 1 500 aut, také auta na svatby, tedy limuzíny. Klasické, bílé a přesně takové, v jakých se bude každá nevěsta cítit jedinečně.

A že se vám limuzína zdá jako auto vhodné jen na svatbu na zámku? Ani náhodou! Třeba takovovou Hummer limuzínou můžete přijet klidně i na veselku v přírodě.

307738c2f941-900-

Není tedy čas ztrácet čas, rezervujte si tento pohádkový vůz klidně hned. S HoppyGo a možností půjčit si auto přímo od majitele, je to vlastně celé snadné a rychlé. Vůz pro nevěstu a pro ženicha by měl být reprezentativní a měl by se stát jejich splněným snem. A limuzína je pro to zkrátka a dobře jako stvořená!

Luxusní jízda s HoppyGo

Máte sen o svatebním autě, ale hlídáte budget? Na HoppyGo najdete více jak 1000 vozů různých značek od běžných Škodovek po luxusní Aston Martin, Lincoln limuzíny či oblíbené Ford Mustangy. Ceny, které v autopůjčovně zaplatíte za pronájem za několik hodin, zde pokryjí půjčovné na celý den, a to včetně pojištění. Možná vás překvapí, že si lze splnit sen o perfektním svatebním automobilu, a přitom zachovat rozumný finanční rozpočet.

1a1f3284850c-900-

O službě:

Carsharingová služba HoppyGo zprostředkovává sdílení automobilů mezi majiteli. Pomocí mobilní aplikace si můžete jednoduše najít vůz, který potřebujete, a půjčit si ho přímo od jeho majitele. Je to tak skvělá alternativa pro ty, kteří své auto nepotřebují celoročně. Můžete si půjčit dodávku na stěhování, prostorný vůz na rodinný výlet nebo třeba své vysněné sportovní auto. HoppyGo v rámci služby nabízí havarijní pojištění, takže vám odpadá jakékoli pojišťování a obavy před jízdou.

Pokud naopak svoje auto nevyužíváte každodenně, tak ho můžete ostatním nabídnout v HoppyGo aplikaci. Nebude vám stát v garáži zbytečně a přivyděláte si. Navíc s menším počtem aut poroste i počet volných parkovacích míst ve velkých městech.

Jak si auto půjčit, nebo ho naopak k zápůjčce nabídnout zjistíte na: https://www.hoppygo.com/?lang=cs