Vybíráme bezpečnostní závoru

Garážová vrata, vstupní brána, zahradní domek nebo dílna. Zabezpečení domu se týká i míst, která často přehlížíme a odbýváme levnými visacími zámky a přesluhujícími petlicemi. Udělejte zlodějům čáru přes rozpočet a ochraňte svůj majetek kvalitními uzamykatelnými bezpečnostními závorami od ždárského Tokozu.

Bezpečnostní závora dokáže na vratech či dveřích vytvořit překážku, se kterou si běžný zloděj neporadí. Díky její speciální konstrukci totiž nelze mechanismus tak jednoduše překonat mechanickým způsobem – tedy třeba vypáčením nebo vyražením. Oblouk zámku je schovaný přímo v ramenech závory a skryté jsou i upevňovací šrouby, což znesnadňuje jakoukoliv nežádoucí manipulaci. Povrchová úprava zajistí vysokou odolnost i v nepříznivých klimatických podmínkách. Na rozdíl od klasických petlic tak bezpečnostní závora vydrží řadu let, nezrezne a zámek se nebude zasekávat.

Závory lze použít na brány, vrata i dvoukřídlé dveře a hodí se k zabezpečení rekreačních objektů, rodinných domů nebo zahradních staveb. Díky zapojení do systému Pro je lze jednoduše zkombinovat s dalšími zabezpečovacími prvky včetně zámkových vložek, přidat do systému hlavního a generálního klíče a mít tak zabezpečení celého domu snadno pod kontrolou.

Uzamykatelná bezpečnostní závora UZ 220

https://eshop.tokoz.cz/TOKOZ-UZ-220-PRO-A-1-KS-K-_d2496427_11047.aspx

Bezpečnostní závora certifikovaná v II. třídě odolnosti. Ramena z ocelového plechu tloušťky 4 mm, odolávají přeřezání, odvrtání a páčení. Závoru lze kombinovat se všemi produkty Tokoz Pro.

Uzamykatelná bezpečnostní závora UZ 240

https://eshop.tokoz.cz/TOKOZ-UZ-240-PRO-a1ks-K-prodl-ram-_d798765551_11047.aspx Bezpečnostní závora certifikovaná v II. třídě odolnosti. Prodloužená ramena zvyšují pevnost uchycení závory. Odolná proti bumpingu a vyhmatání, zvládne i náročné klimatické