Vybavte se na jaro stylovými kousky Levi’s

Přemýšlíte, čím si na jaře oživit šatník? Co takhle vsadit na nadčasovou značku, která se na vrcholu drží už téměř 150 let!

Protože, ať už vyznáváte minimalismus, nosíte business styl od pondělí do pátku, anebo nedáte bez tenisek ani ránu, každý z nás má určitě alespoň jedny džíny ve skříni schované. A držíte-li se tradice, jistě to budou i ty „Levisky“.

Takže, díky ti, milý Levi Straussi, za to, že jsi v roce 1873 přivedl na svět džíny a díkybohu, že už to není materiál, který byl výsadou amerických horníků, zlatokopů a ošlehaných kovbojů. Džíny si zamiloval každý – od Jamese Deana, volnomyšlenkářských hipíků až po takové osobnosti jako je Barack Obama nebo třeba Sarah Jessica Parker. Denim je tak skvělý a nadčasový materiál, že se dokonce módní návrhář Yves Saint Lauren nechal kdysi slyšet: „Lituji jen toho, že jsem nevynalezl džíny.“ A není se vlastně ani čemu divit! Podle vědců jich dokonce na jednoho člověka připadá až sedmero! Tradice Levi Strausse pokračuje dodnes, jen si vzpomeňte, kdo v mládí netoužil po modelu Levi’s 501? Denim sice není úplně vhodný kancelářský kousek, ale jinak je to nadčasová klasika, kterou doma mít musíte.

19_H2_STILL_228846-8-88

A protože jde značka Levi’s s dobou, pro své věrné zákazníky rozšiřuje pravidelně nabídku o stylové a jedinečné kolekce. Tentokrát si zamilujte romantické květinové výšivky, cool kolekci s oblíbenými postavičkami komiksu Peanut, anebo stylové batohy a ledvinky.