Všestranné 3D pero a multitool pro zvídavé děti i domácí kutily

Hledáte originální dárek pro domácího kutila, kreativního potomka nebo nadšence do moderních technologií? Právě na ně myslí všestranná 3D pera a multitooly od české firmy 3Dsimo. Potěší všechny malé vynálezce i nadšence do DIY projektů a elegantně vyřeší nejedno dilema při výběru vhodného vánočního dárku.

Všechny výrobky 3Dsimo vznikají v české dílně a na první místo kladou všestrannost a jednoduchost použití. I díky tomu si získaly ohlas zákazníků po celém světě. 3D pera pomáhají dětem rozvíjet kreativitu, jemnou motoriku a představivost, dospělí zase ocení multifunkční nástroje do ruky, se kterými lze umělecky tvořit i opravovat.

3d pero Basic 2

Zamilovaly se vaše děti do 3D tisku? Podpořte jejich nadšení 3D perem Basic 2. Pero bylo navrženo speciálně pro děti, které si s ním užijí spoustu zábavy a zároveň rozvinou svou představivost a kreativní myšlení.

S perem mohou kreslit ve 3D, modelovat, vymýšlet vlastní výtvory nebo využít některý ze stovky dostupných projektů. Balení totiž obsahuje i knihu nápadů, se kterými si váš potomek vyrobí třeba jednoduché ozdoby a figurky, sestaví dinosauří kostru nebo zkonstruuje model raketoplánu.

Basic 2 nemusí být díky baterii zapojené v elektrické sítí a na jedno nabití vydrží až 4 hodiny. Oproti klasickým 3D perům se tryska nahřeje na teplotu pouhých 65°, takže je práce s perem naprosto bezpečná a vhodná pro děti už od 8 let.

Pero Basic 2 můžete zakoupit na e-shopu 3Dsimo již od 999 Kč.

K dispozici je také speciální vánoční Velká sada, která navíc obsahuje 5x více filamentů, než základní balení a silikonovou podložku, která je skvělým pomocníkem hlavně pro začátečníky při práci s 3d perem. Velkou sadu Basic 2 můžete zakoupit na e-shopu 3Dsimo již od 1 799 Kč.

Na to, jak 3D pero Basic 2 funguje, se můžete podívat tady: https://www.youtube.com/watch?v=h-ms_ydz7Kc&ab_channel=3Dsimo

Všestranný nástroj Multipro

Máte doma kutila nebo nadšence do DIY projektů? Udělejte mu radost v podobě originálního a užitečného dárku, multitoolu 3Dsimo Multipro. Všestranný nástroj v sobě spojuje hned sedm funkcí – můžete s ním pájet, vypalovat, řezat, gravírovat, brousit, vrtat i šroubovat. Vše zařídí variabilní výměnné nástavce, které lze měnit podle aktuální potřeby.

Díky širokým možnostem použití a kompaktním rozměrům multitool ušetří místo, které by doma zabíraly větší nástroje. Poslouží i k drobným opravám nábytku, broušení povrchů nebo sestavení elektronických komponentů.

Multipro ale ocení nejen domácí kutilové. Bez problémů s ním mohou pracovat také starší děti, které si snadno prostorově nakreslí svou oblíbenou filmovou postavu nebo vyrobí model letadla. V neposlední řadě multitool využívají také umělci a designéři. Lze s ním totiž navrhovat originální oblečení či doplňky, vypalovat do kůže nebo gravírovat do skla. Multipro je díky své všestrannosti nástrojem pro každého.

3Dsimo Multipro můžete zakoupit na e-shopu 3Dsimo již od 2669 Kč.

Názorné představení Multipro najdete tady: https://www.youtube.com/watch?v=feNQjIZOixo&ab_channel=3Dsimo