Visací zámek: Univerzální voják na poli zabezpečení

Visací zámek je oblíbenou a univerzální zabezpečovací pomůckou, ať už máte chatu či chalupu nebo potřebujete doma uzamknout třeba zahradní nářadí. Kromě cenové dostupnosti je jeho výhodou široké využití, které zajišťují především varianty s dlouhým odnímatelným obloukem, jaký nabízí například model Gama a Record od žďárského Tokozu.

Dlouhý oblouk zámku Gama v rozměrech 60, 80 a 100 mm oceníte všude, kde klasický zámek nestačí. Uzamknete s ním i starší a dnes už atypické druhy dveří a petlic na chalupě, poradí si s velkými a tlustými oky na řetězu a pomůže vám spolehlivě zajistit třeba náklad převážený na vozíku. Hůře dostupná místa vyřeší varianta visacího zámku Record s odnímatelným obloukem, která vám výrazně ulehčí manipulaci ve špatně přístupných místech – a těch se na chatách najde vždycky dost.

Na visací zámek připevníte třeba zahradní nářadí, které tak jednoduše ochráníte před zloději, ale zamknout s ním můžete i vjezdové brány nebo zahradní domky a kůlny. Výhodou zámků od Tokozu je odolnost vůči rozmarům počasí, takže se po zimě nemusíte bát zreznutí ani zaseknutí mechanismu. Těla zámků odolají hrubému násilí a mají ověřenou vysokou životnost, díky které na investicích do zabezpečení ušetříte.

Tokoz Record +

https://eshop.tokoz.cz/113-50-RECORD-dlouhy-obl-a-12-ks-Krab-6-klicu-_d367546473_11047.aspx

Visací zámek s dlouhým odnímatelným obloukem certifikovaný v 2. bezpečnostní třídě. Maximálně odolný proti vytržení a rozpáčení, vhodný pro použití s peticemi a závorami Tokoz.

Tokoz Gama Silver

https://eshop.tokoz.cz/Gama-PRO-50-8-OS-blistr-a-8ks-_d15686165_11047.aspx

Bezpečnostní visací zámek, spolehlivý v extrémních podmínkách. Kalený oblouk odolá pokusům o přestřihnutí, přeřezání a vypáčení a je dostupný v délkách 10, 60, 80 a 100 mm.