Visací zámek do extrémních podmínek

Jak zabezpečit těžko přístupná místa, kde máte jen omezený manipulační prostor? Sáhnout můžete po elitě mezi visacími zámky – modelu Extreme PRO s odnímatelným obloukem z dílny žďárské firmy Tokoz .

Tento bezpečnostní visací zámek není žádné ořezávátko. Tělo z oceli je odolné proti hrubému násilí, vlivu povětrnostních podmínek a rozbití. Zamykací mechanismus využívá otočná stavítka a díky tomu zvládne více odolat oblíbeným zlodějským metodám jako bumping, vyhmatání. Zároveň je spolehlivý i v extrémních klimatických podmínkách, takže ho můžete využít bez obav třeba i na chalupě v horách.

Velkou výhodou zámku je robustní 9mm odnímatelný oblouk, který usnadňuje manipulaci se zámkem v hůře přístupných místech. Pryžový návlek na těle zámku navíc chrání uzamčené předměty před poškozením způsobeným nárazy.

Zámek je certifikovaný v 3. třídě odolnosti a je dodáván s bezpečnostní kartou chránící proti nežádoucímu kopírování klíčů. Můžete ho sjednotit na společný uzávěr s produkty rodiny Tokoz PRO i zapojit do systému hlavního a generálního klíče, abyste si usnadnili zabezpečení.