Vánoční dárek, se kterým zabodujete: MADMONQ milují nejen hráči počítačových her

Máte doma maturanta nebo vysokoškoláka, který tráví spoustu času u počítače a volný čas si zpříjemňuje hraním počítačových her? A je pro vás každoročně těžší a těžší mu vybrat vánoční nebo narozeninový dárek? Zkuste letos místo hotovosti v obálce darovat něco, co vašemu potomkovi udělá radost a zároveň podpoří jeho zdraví při hraní nebo učení. Nevěříte, že by něco takového existovalo? Tak to neznáte MADMONQ! 

MADMONQ je ryze český produkt, který vymyslel český podnikatel Michal Noga. Sám byl velmi aktivní hráč a věděl, že profesionální i rekreační hráči počítačových her často nevyznávají zdravý životní styl. Protože pracoval ve farmacii a zajímal se o své zdraví, rozhodl se, že najde lepší cestu, než je konzumace energetických nápojů ve velkém. Hráčům chtěl nabídnout nejen zlepšení výkonu, ale také posílení jejich fyzického i duševního zdraví. Vznikla tak první čistě přírodní cucavá tabletka, která je určena přímo pro rekreační i profesionální hráče. A mezi herní komunitou se z MADMONQ záhy stal obrovský hit. Tomu napovídají i recenze – z více jak 5 tisíc hodnocení od uživatelů z celého světa získal 4,87 z pěti hvězdiček!

MADMONQ je v mnoha směrech unikátní nutriční doplněk. Dokáže povzbudit a nastartovat tělo a zároveň je stále přírodní, a hlavně zdravou alternativu k energetickým nápojům. V MADMONQ najdete 14 pečlivě vybraných extraktů z bylin a další nutrienty. Jedná se např. o vitamíny skupiny B, ženšen sibiřský, klanoprašku čínskou, rozchodnici růžovou, zinek, brainberry a další. Je bez jakýchkoli přidaných cukrů, barviv, konzervantů i jiných aditiv a ochucený a obarvený je pouze malinami a lesním ovocem.

Oproti jiným doplňkům stravy je MADMONQ vyvinutý s důrazem na zdraví a má komplexní účinky na celý organismus a psychiku. Kromě okamžitého dodání energie pomáhá se stresem, dodává pocit sebevědomí, zlepšuje soustředění, podporuje správné fungování zraku, paměti, vnímání i metabolismu. Zlepšuje soustředění a psychomotorickou rychlost a přesnost a synchronizaci procesů mezi mozkem, očima a rukama.

MADMONQ se díky svému složení a účinkům hodí nejen pro hráče počítačových her. Ocení jej každý, kdo se potřebuje dlouhodobě soustředit, dobře zvládat stresové situace nebo podávat stabilní výkony. Pomůže studentům při přípravě na zkoušky, manažerům, ale i IT pracovníkům, kteří tráví hodně času u obrazovek. Využije ho prostě každý člověk, jehož tělo nebo mysl potřebují zrovna pořádně zabrat – ať jde o lékaře, sportovce nebo vrcholového manažera.

A kde můžete MADMONQ koupit? Můžete si ho objednat přímo na webu výrobce https://www.madmonq.gg/cs/product/. Jedno balení obsahující 28 tablet stojí 515 Kč. Můžete ovšem ušetřit, pokud svým nejbližším pořídíte roční předplatné. Kromě toho, že získáte 20% slevu a každé jedno balení vás vyjde na 412 korun, tak získáte i další benefity. Doprava je u ročního předplatného po celý rok zdarma, zásilku je možné 2 x ročně přerušit a co je hlavní, tak spolu s ročním předplatným získáte i další výhody a dárky. Mezi ně patří třeba unikátní herní podložka pod myš, okamžitá sleva 50 % na MADMONQ merchandise nebo přihlášení k VIP newsletteru firmy, ve kterém kromě novinek Michal Noga pravidelně posílá ověřené tipy, jak podporovat zdraví a udržovat se v kondici.

MADMONQ si můžete koupit na webu madmong.gg. za cenu 515 Kč, v případě ročního předplatného vyjde jedno balení za 412 Kč.