Ultra mobilní 7″ tablet od společnosti Toshiba – Encore Mini

  • Dokonalá mobilita zabalená do 17,8 cm (7″); pohodlně s ním můžete pracovat jednou rukou, buďte na cestách pohodlně on-line
  • K dispozici máte roční předplatné sady Microsoft Office 365
  • Rychlé spuštění a pohodlné surfování díky procesoru Intel® Atom™

Společnost Toshiba Europe GmbH představuje Encore Mini – 17,8 cm (7″), cenově dostupný tablet se systémem Windows 8.1 včetně Bing a Microsoft Office 365 Personal. Díky velmi kompaktnímu provedení si uživatelé mohou vzít Encore Mini skutečně kamkoli a mít tak přístup k aktuálním pracovním datům nebo se na cestách dívat na nejnovější filmy. Kombinace vlastností a tvaru činí Encore Mini ideálním doplňkem jakéhokoli primárního počítače se systémem Windows.

Ideální mobilní partner

Encore Mini byl navržen tak, aby ho bylo možné pohodlně používat jednou rukou a vešel se do každé malé tašky. Je optimalizován pro použití na výšku a pohodlné držení. Přes malé rozměry poskytuje možnost připojení k internetu z pohodlí domova i na cestách. Hledejte informace, synchronizujte a pracujte s dokumenty, poslouchejte hudbu, dívejte se na filmy. Zkrátka pracujte a bavte se prakticky odkudkoli.

Windows a Microsoft Office 365 kdekoli

Mobilní Encore Mini je založen na systému Windows 8.1 s Bing a v ceně nabízí roční předplatné sady Microsoft Office 365 Personal. Díky využití aplikací je čtení e-mailů a prohlížení prezentací na cestách snadnější než kdy jindy. Díky použitému operačnímu systému Windows mohou uživatelé s tabletem Encore Mini skutečně pracovat na cestách mezi schůzkami i během odpočinku doma. Díky kancelářským aplikacím Microsoft Office 365 výborně doplní primární počítač a dokáže využít sílu přístupu k dokumentům uloženým v cloudu. Synchronizace a sdílení dokumentů se tak stávají v rámci operačního systému Windows naprosto jednoduchými procesy.

Uživatelé mají zdarma k dispozici 1 TB úložného prostoru OneDrive s možností jeho dalšího rozšíření, aby mohli uložit a zálohovat všechny své dokumenty. Zároveň dostávají 60 volných minut měsíčně pro Skype volání na linky do celého světa, aby mohli zůstat v kontaktu s přáteli a rodinou. Množství vnitřního úložného prostoru lze díky vestavěnému slotu rozšířit až o dalších 128 GB kartou microSD a tak můžete mít stále u sebe všechna důležitá data. Při prezentaci skupině lidí můžete využít technologii bezdrátového přenosu obrazu Wireless Display a sdílet tak obsah na velkém kompatibilním televizoru nebo jiném displeji, přičemž k dispozici máte také Micro-USB port pro připojení displeje kabelem.

Malý, ale s vysokým výkonem

Procesor Intel® Atom™ dodává tabletu Encore Mini vysoký výkon po celý den. Od rychlého startu až po celých 7 hodin práce, kterou mu umožní vestavěná baterie, mohou uživatelé Encore Mini plynule pracovat s dokumenty, surfovat a bez problémů přepínat mezi jednotlivými běžícími aplikacemi i zábavními možnostmi.

Obě webkamery – zadní 2 MP i přední 0,3 MP – jsou připraveny na zachycení fotografií, videa i na video chat s rodinou, přáteli a kolegy. Uživatelský komfort Encore Mini zvyšuje také doplněk Toshiba Display Utility, který umožňuje změnu velikosti pohledu, aby bylo menu a další prvky v zobrazení desktopových programů větší. Díky tomu získávají uživatelé i při použití malého tabletu Encore Mini maximum při používání desktopových programů.

Toshiba Encore Mini bude jako první k dispozici v Německu, Francii a UK během čtvrtého čtvrtletí 2014.

Encore Mini:

  • Displej: 17,8 cm (7“), rozlišení 1024 x 600 bodů
  • Procesory: Intel® AtomTM Z3745
  • Grafika: Intel® HD graphics
  • Paměť: 1 GB DDR3L 1333MHz
  • Konektivita: 1 x Micro-USB, 1 slot na microSD kartu s podporou až 128 GB SDHC/SDXC, WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, Wireless Display, 1x 3.5 mm combo jack pro sluchátka a mikrofon
  • Webkamera: 0.3MP přední a 2MP zadní fotoaparát
  • Audio: reproduktor
  • Operační systém: Windows 8.1 s Bing
  • Předinstalováno: Microsoft Office 365 Personal, Toshiba Display Utility
  • Výdrž baterie: až 72 hodin
  • Barva: čistě bílá
  • Rozměry:119,8 x 199 x 10,9 mm
  • Hmotnost: 350 g

 

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=“thumbnails“ theme_id=“1″ gallery_id=“8″ sort_by=“order“ order_by=“asc“ show_search_box=“0″ search_box_width=“180″ image_column_number=“5″ images_per_page=“30″ image_title=“none“ image_enable_page=“1″ thumb_width=“180″ thumb_height=“90″ thumb_click_action=“undefined“ thumb_link_target=“undefined“ popup_fullscreen=“0″ popup_autoplay=“0″ popup_width=“800″ popup_height=“500″ popup_effect=“fade“ popup_interval=“5″ popup_enable_filmstrip=“1″ popup_filmstrip_height=“50″ popup_enable_ctrl_btn=“1″ popup_enable_fullscreen=“1″ popup_enable_info=“1″ popup_info_always_show=“0″ popup_enable_rate=“0″ popup_enable_comment=“1″ popup_hit_counter=“0″ popup_enable_facebook=“1″ popup_enable_twitter=“1″ popup_enable_google=“1″ popup_enable_pinterest=“0″ popup_enable_tumblr=“0″ watermark_type=“none“ watermark_link=“http://web-dorado.com“]