Aby zámek nezamrzl: Novinka společnosti TOKOZ čistí i rozmrazuje

Ranní překvapení v podobě zamrzlého zámku dokáže cestu do práce pořádně znepříjemnit. Pokud nechcete trávit cenné minuty neúspěšnými pokusy o rozmrazení dveří, zkuste novinku společnosti Tokoz. Mazivo 3 v 1 ochrání váš zámek po celý rok, ale oceníte jej právě v nadcházejícím zimním období. Zvládne totiž bez problémů rozmrazit zamrzlý zámek, aniž by došlo k poškození zamykacího mechanismu.

Náročné klimatické podmínky, déšť, mráz i výkyvy počasí dávají zámkům zabrat. Kromě vchodových dveří „trpí“ i zámky na chatách, zahradních kůlnách a domcích nebo garážích. Zvláště ty méně používané pak mohou vlivem počasí přestat fungovat. Mnohým problémům s visacími zámky nebo cylindrickými vložkami můžete snadno předejít pravidelnou údržbou a prevencí, ke které mazivo také slouží.

————BOX————-

Mazivo 3 v 1 umí zámek namazat, vyčistit i rozmrazit. Funguje na bázi ethanolové směsi s polárními a glycerinovými aditivy a lze ho použít do teploty až -30°. Aplikace je jednoduchá, roztok jednoduše nastříkáte do otvoru zámku a necháte působit účinnou látku. Během několika vteřin tak snadno zámek odmrazíte nebo ho preventivně ošetříte.

Mazivo 3 v 1 je k dostání na e-shopu Tokoz.cz za 132 Kč.

lubricant_cz_hires