Tokoz PRO: Královna mezi cylindrickými vložkami

Kvalitní domácí zabezpečení vás rozhodně nemusí stát desetitisíce. Důkazem je cylindrická zámková vložka z dílny české firmy Tokoz, která nabízí jedno z nejvyšších zabezpečení na trhu. Pokud hledáte vhodný a spolehlivý zámek na vchodové dveře, na chalupu nebo třeba do garáže, je ideálním řešením.

Výhodou cylindrické vložky PRO je především její mimořádná bezpečnost, díky které spolehlivě chrání uzamčené prostory před běžnými metodami vloupání. Vložka se vyrábí v produktových řadách 300 a 400, je certifikovaná ve 3., respektive 4. třídě odolnosti a zvládne běžné pokusy o bumping či planžetování. Mechanismus totiž využívá český patentovaný systém otočných stavítek, která jsou ukrytá v odolném těle zámku ze zinku. Zákryt vložky z tvrzené oceli pak zabraňuje pokusům o odvrtání.

Vložka se hodí i pro atypické rozměry dveří a je kompatibilní s různými typy kování. Majitelé, kteří preferují „vintage“ vzhled nebo potřebují zabezpečit starší objekt, zase ocení možnost povrchové úpravy v elegantním starobronzovém provedení. Vložka nabízí různá provedení a je dostupná jako oboustranná, jednostranná i ve variantě s olivou.

Zámková vložka PRO se hodí na vstupní dveře bytů, domů, ale i do nebytových prostor jako garáží či sklepů. Lze ji sjednotit na společný uzávěr s dalšími produkty z řady PRO a přidat do systému hlavního a generálního klíče, což ulehčí přehled o domácím zabezpečení a zbaví vás těžkých svazků různých klíčů.

—-

Cylindrická vložka Tokoz Pro 400

Vložka Tokoz Pro 400 certifikovaná ve 3. bezpečnostní třídě odolá planžetování, bumpingu i odvrtání, navíc ji lze použít i pro atypické tloušťky dveří.

https://eshop.tokoz.cz/oboustranna-s-olivou/714-cylvlozka-tokoz-pro-300-s-olivou-30-30-8590714108106.html