Tipy na dárky k Valentýnu

Čtrnáctý únor je svátkem zamilovaných a každý rok se tak nese ve znamení pugétů, předtištěných přáníček a bonboniér ve tvaru srdce. Chcete-li letos svou milou překvapit originálním a užitečným dárkem, nechte si poradit od nás.

Darujte srdce na dlani

Máte-li doma moderní ženu, která nedá svůj smartphone z ruky, můžete ji překvapit nabíjecím kabelem, krásnějším než leckterý šperk. Dokažte jí, že máte srdce ze zlata a sáhnětě po luxusní řadě nabíjecích kabelů v barvách drahých kovů od švédské značky Happy Plugs. Zářivá zlatá, stylová stříbrná a moderní rose gold vaši partnerku doslova rozzáří a vytvoří z jejího telefonu ozdobný šperk. Na výběr máte i dalších devět pastelových barev včetně červené a růžové. Kabely Micro USB jsou kompatibilní s většinou smartphonů a kabely Lightning jsou určeny pro aktuální verze produktů iPhone, iPad a iPod. Originálně řešené balení ve tvaru srdce si v roce 2014 získalo porotu mezinárodní designové soutěže Pentawards a určitě si získá i ji.

[Best_Wordpress_Gallery id=“50″ gal_title=“Happy Plugs kabely“]

Zážitky s Pepa.cz

Pokud si nepotrpíte na materiální dárky a jsou vám dražší chvíle strávené ve dvou, nebojte se darovat společný zážitek. Ať už jde o společnou večeři, relaxační víkend, masáže pro dva nebo adrenalinový zážitek, prožijete chvíle, na které budete s láskou vzpomínat. Nechávat plánování na poslední chvíli se nevyplácí, a tak doporučujeme zarezervovat tento každoročně vytížený termín již dnes. Už nyní je na slevových portálech nabídka romantických zážitků tak různorodá, že si z nich vybere opravdu každý.

[Best_Wordpress_Gallery id=“55″ gal_title=“Valentyn Pepa“]

Notebook – Toshiba L50

Elektronika už dávno není jen výsadou mužů a z krásného notebooku bude mít radost každá žena. Ženy se v technické oblasti orientují čím dál tím více, avšak důležitým hlediskem pro výběr jakéhokoliv zařízení pro ně stále zůstává estetické provedení. Pro tento účel byl dotažen například výkonný notebook Toshiba L50. Jeho bílá barva a elegantní vzhled sluší každé. Kvalitní reproduktory Onkyo a displej, který je k dostání i ve Full HD, dokáží zpříjemnit každý pracovní den nebo filmový večer.

[Best_Wordpress_Gallery id=“51″ gal_title=“Valentyn Toshiba L50″]

Kryty na telefon

Barvy hrají v našem životě důležitou roli. Některé uklidňují, jiné dodávají energii a další například zvyšují kreativitu. Oblečte její mobilní telefon do její oblíbené barvy a sledujte milý úsměv, který tato drobnost na tváři vaší nejdražší vykouzlí. Pro iPhony doporučujeme tenké kryty Happy Plugs v nepřeberném množství barevných odstínů, které jsou příjemné do ruky a zaručují skutečný pocit z původního designu. Pokud upřednostňujete například telefony Xiaomi, vězte, že i tyto nabízejí na českém trhu množství barevných variant ochranných krytů. Pokud poslouchá vaše milovaná z mobilního telefonu hudbu, určitě ji potěšíte i barevnými sluchátky Happy Plugs.

[Best_Wordpress_Gallery id=“52″ gal_title=“Valentyn kryty a sluchatka“]

Nákupy v OD Kotva

Pokud si příliš nevěříte, že se trefíte do jejího vkusu, neváhejte na nákupy vyrazit společně. Pokud vás nebaví prodírat se davy lidí a obchůdky s rychlým občerstvením, doporučujeme vyrazit do OD Kotva, kde se i pro muže stává nakupování příjemným zážitkem. Originální značky s luxusním zbožím rozzáří vaší ženě oči a ta vám jistě radostí skočí kolem krku. Kdyby pro vás bylo nakupování i přesto únavné, můžete se následně společně zrelaxovat ve wellness centru, navštívit perfektně zařízené fitness, které se v obchodním domě nachází, nebo si na Sluneční terase dát originální točené pivo T-Anker, které jinde v Praze nenajdete.

[Best_Wordpress_Gallery id=“53″ gal_title=“Valentyn Kotva“]

Malé gesto místo velkých slov

Ženy rády ocení i malé gesto, které je přesvědčí o vaší lásce a oddanosti. Stejně jako v zahraničí i u nás zdomácněl zvyk zamykání zámečků a zahození klíče na znamení věčné lásky. Na frekventovaných místech, starých mostech nebo plotech se tak v období Valentýna objevují stovky visacích zámečků různých velikostí. Nezapomeňte pořídit takový, který pak díky originálnímu designu při příští procházce snadno najdete. S exluzivní valentýnskou řadou Emotion přichází například česká značka TOKOZ.

[Best_Wordpress_Gallery id=“54″ gal_title=“TOKOZ – Emotion“]