Svítící brož nebo hippie van na dálkové ovládání? Elektronické sady potěší hračičky i módní nadšence

Vánoční dárek, který si obdarovaný sám sestaví? Přesně to nabízejí elektronické sady Noyce Joyce, které využívají totiž technologii plošných spojů a jsou jediné svého druhu na světě. Unikátní nápad z dílny české společnosti 3Dsimo potěší nadšence do zajímavých technologií, domácí kutily i vyznavače originálního designu.

Desky plošných spojů nabízejí široké možnosti využití a ohromnou variabilitu. Stačí je propojit, případně doplnit baterií a LED světlem, a funkční doplněk je na světě. Řada Noyce Joyce tak nabízí třeba svíticí brože a náhrdelníky pro milovníky nevšední módy, multifunkční kartu pro dobrodruhy nebo minivan na dálkové ovládání, který zabaví děti i dospělé už během sestavování.

Svíticí brože a náhrdelníky

Šperky z plošných desek jsou originálním módním doplňkem, se kterým rozhodně vybočíte z davu. Na výběr jsou dva náhrdelníky s motivem města a přírody nebo brože ve tvaru kočky a UFO. Zadní strana ukrývá integrovanou baterii a LED diodu se spínačem, díky nimž může šperk ve tmě svítit a zaujme tak na první pohled.

Svíticí brože jsou k dostání na e-shopu 3Dsimo za 399 Kč.

Zářicí náhrdelník je k dostání na e-shopu 3Dsimo za 399 Kč.

RC minivan

Sestavte si ikonický Volkswagen Transporter neboli hippie van! Funkční dodávku na dálkové ovládání složíte z desek plošných spojů podle jednoduchého návodu, balení obsahuje i stejnosměrný motor s převodovkou a dálkové ovládání. Skládání zabaví celou rodinu a s výsledným modelem si užijí zábavu děti i dospělí.

RC minivan je k dostání na e-shopu 3Dsimo za 3 399 Kč.

Multifunkční karta

Všestranný nástroj do kapsy i peněženky ocení nejen milovníci přírody. Nabízí totiž hned několik funkcí – poslouží jako otvírák, šroubovák, klíč, svítilna s LED diodou, úhloměr, pravítko či držák mobilního telefonu. Díky kompaktním rozměrům ji můžete nosit v peněžence nebo na klíčích, a mít ji tak po ruce i v běžném denním provozu.

Multifunkční karta je k dostání na e-shopu 3Dsimo za 239 Kč. 

Další informace o produktech najdete na webu: noycejoyce.com.

Video představení RC autíčka je tady: https://www.youtube.com/watch?v=sOLvOOv56mA&ab_channel=noycejoyce
Multifunkční karty: https://www.youtube.com/watch?v=Gtqz-PBTg9M&ab_channel=noycejoyce

A svítících šperků: https://www.youtube.com/watch?v=fn7qyOKeU3o&ab_channel=noycejoyce

O Noyce Joyce

Noyce Joyce je unikátní česká stavebnice založená na sklolaminátových deskách s elektroobvody, která je určena jak pro děti, tak pro dospělé. Skládá se jako puzzle a po sestavení se každá stavebnice proměňuje ve funkční produkt. Nabízí několik produktových řad, mezi které patří RC Minivan, digitronové Nixie hodiny, multifunkční kartu s led diodou, svítící brože a náhrdelníky. Jedná se kompletně český výrobek, který vznikl v Libeňské dílně startupu 3Dsimo.