Stylový vánoční dárek pro zdraví (nejen) pro všechny hráče počítačových her

Jak přimět dospívající a dvacátníky, aby se zajímali a starali o své zdraví? Cesta může začít u tak banálního rituálu jako pravidelné braní vitamínů. Jak ale přesvědčit někoho, kdo už dávno odrostl z marťánků, že začít se starat o své tělo v brzkém věku má smysl? Odpověď se skrývá v přírodních cucavých tabletkách MADMONQ CHAMPION určených přímo pro hráče.

Vymyslel je Čech Michal Noga, své doby aktivní hráč počítačových her, který se nechtěl dívat na to, jak do sebe u hraní všichni cpou nezdravé jídlo a energetické nápoje. Vznikly tak cucavé tabletky MADMONQ plné vitamínů a tělu prospěšných látek bez přidaných cukrů, konzervantů a jiných aditiv, které mají za úkol povzbudit tělo i mysl hráče. MADMONQ se stal mezi hráči fenoménem a po nebývalém úspěchu u zákazníků z celého světa proto Michal přišel s CHAMPIONem. Multivitaminovými a výživovými tabletkami, které jsou určeny pro každodenní užívání.

Tabletky jsou navrženy tak, aby podporovaly celkové dlouhodobé zdraví. Obsahují více než 24 pečlivě vybraných výživových prvků, které nejčastěji chybí nejen hráčům počítačových her, ale všem, kdo tráví delší dobu u počítače, ohrožuje je stres či nezdravý životní styl. V jedné tabletě jsou důležité antioxidanty, aminokyseliny, karotenoidy, paleta vitamínů ADEK a B a extrakty z bylin a ovoce, které se získávají z přírodních zdrojů, jako je pískavice řecké seno, ostropestřec mariánský, borová kůra, kotvičník a další.

Všechny tyto ingredience mají jasný cíl – dodat tělu potřebné množství důležitých látek. Jak název napovídá, tak po užívání tabletek se z každého stane opravdový šampion, a to ve všech směrech. Kromě imunitního systému totiž pravidelné užívání podporuje energetické procesy v těle, má antioxidační a detoxikační účinky, a dokonce příznivě ovlivňuje reprodukční systém. Přispívá ke správnému chodu krevního oběhu, lepšímu zraku, pozitivně působí na klouby, šlachy, kosti i svaly a v neposlední řadě zlepšuje duševní pohodu. Složení bomby mezi doplňky stravy napovídá, že si na ní můžou pochutnat i nehráči a všichni ti, kterým záleží na zdraví a fyzické i duševní pohodě.

A kde můžete MADMONQ CHAMPION koupit? Můžete si ho objednat ho lze přímo na webu výrobce https://www.madmonq.gg/cs/champion/. Jedno balení obsahující 30 tablet stojí 475 Kč. Můžete ovšem ušetřit, pokud pořídíte roční předplatné. Kromě 20% slevy, díky které vás každé jedno balení vyjde na 380 korun, získáte i další benefity. Doprava je u ročního předplatného po celý rok zdarma, zásilku je možné 2x ročně přerušit a co je hlavní, spolu s ročním předplatným získáte i další výhody a dárky. Mezi ně patří třeba unikátní herní podložka pod myš, okamžitá sleva 50 % na MADMONQ merchandise nebo přihlášení k VIP newsletteru firmy, ve kterém kromě novinek Michal Noga pravidelně posílá ověřené tipy, jak podporovat zdraví a udržovat se v kondici.

MADMONQ CHAMPION si můžete koupit na webu madmong.gg. za cenu 475 Kč, v případě ročního předplatného vyjde jedno balení za 380 Kč.