Spolehlivé zabezpečení doma i na chalupu: Tokoz Golem zvládne i extrémní podmínky

Visací zámky jsou alfou a omegou domácího zabezpečení. Jsou všestranné, můžete je zkombinovat s petlicemi a závorami a uzamknete s nimi jak vrata, tak bednu s nářadím. Jak by měl vypadat visací zámek, na který se lze opravdu spolehnout? Třeba jako Golem z dílny žďárského Tokozu, kde se zámky a kování vyrábí už sto let.

Bezpečný a odolný visací zámek je certifikovaný ve 4. třídě odolnosti a poskytuje tak velmi vysokou ochranu. Má tělo z kalené oceli s povrchovou cementovanou úpravou, které odolá hrubému násilí, vrtání i pokusům o rozbití. Bytelnost zámku zaručuje také krytý kalený oblouk, který zvládne vzdorovat oblíbeným zlodějským metodám, jako je přestřihnutí, přeřezání nebo vypáčení.

Zámek využijete třeba k zabezpečení sklepů či garáží, kde v kombinaci s bezpečnostní petlicí vytvoří nepřekonatelné kombo. Spolehlivě ochrání také zahradní domky a kůlny, aniž by podlehl výkyvům počasí. Pokud sáhnete po variantě s prodlouženým obloukem, snadno uzamknete i hůře přístupná místa, třeba na chalupě.

Golem je dostupný spolu s bezpečnostní kartou, která brání nežádoucímu kopírování klíčů, a bezpečnostní vložkou. Pokud zámek navíc zahrnete do systému hlavního a generálního klíče, ulehčíte si tak přehled a správu domácího zabezpečení.

Visací zámek Tokoz Golem 70 je dostupný na e-shopu Tokoz.