Součástky za okénkem: Netradiční adventní kalendáře pro malé i velké techniky či milovníky designu

Zapomeňte na klasické čokoládičky, plastové hračky nebo kosmetiku, kterou se netrefíte do vkusu. Adventní kalendáře, které zabodují u menších i větších hračičků, přichází z dílny české společnosti 3Dsimo. A nejsou jen tak ledajaké – svou náplní potěší každého technického nadšence, domácího kutila nebo potomka, který už odrostl sladkým překvapením za okénky. Zaujme i jejich velikost, která je 50 x 50 centimetrů a každý váží úctyhodných 3,5 kg.

Dva nové adventní kalendáře cílí na všechny milovníky obvodů, spínačů, ale i retro vlny a klasických digitronů. Boffin kalendář ukrývá za 24 okénky celkem 35 součástek elektronické stavebnice Boffin Magnetic, která pomáhá dětem hravou formou k lepšímu poznávání fyzika a světa okolo nás. Pomocí součástek lze sestavit až 300 různých projektů – nechybí mezi nimi třeba detektor vodivosti nebo multimetr. Po otevření stačí načíst QR kód a začít sestavovat podle návodu, postupně zdokonalovat projekty a skončit až s vlastní herní konzolí.

Milovníci starých časů zase ocení adventní kalendář řady Noyce Joyce. Za 24 políčky lze najít součástky na celkem 9 různých produktů k sestavení – včetně funkčních hodin s originálními původními digitrony, svítících broží nebo multifunkční karty. Kalendář Noyce Joyce je určen pro všechny fanoušky unikátního designu a technických vychytávek.

Adventní kalendář Bofiin je k dostání v limitovaném počtu 199 kusů na e-shopu 3Dsimo za 2 799 Kč.

Adventní kalendář Noyce Joyce je k dostání v limitovaném počtu 99 kusů na e-shopu 3Dsimo za 5 999 Kč.