Nejodolnější visací zámek? Robustní Golem chrání i v těžkých podmínkách

Visací zámek je všestranným pomocníkem v domácím zabezpečení. Využijete ho na vrata, brány, boční vstupy, zahradní domky i vnitřní uzamknutí cenností. Jak ale v záplavě produktů vybrat takový, který náš majetek spolehlivě ochrání a zvládne sloužit i několik let? Odolnost vůči náročným podmínkám, bezpečnostní certifikaci a vysoké zabezpečení v sobě spojuje visací zámek Golem od žďárského Tokozu.

Běžné visací zámky nepředstavují pro zloděje žádnou zásadní překážku – poradí si s nimi páčidlo nebo štípací kleště. Golem však má krytý kalený oblouk, který je oboustranně jištěný, a odolá tak pokusům o přestřihnutí, přeřezání či vypáčení. Samotné tělo zámku je vyrobeno z kalené oceli a ukrývá mechanismus uzamčený pomocí otočných stavítek, díky kterému zámek vydrží běžné zlodějské metody jako bumping, vyhmatání či odvrtání. Zámek se hodí i do extrémních klimatických podmínek, nevadí mu výkyvy teplot, prach či dlouhodobé vlhko. Bez obav ho tak můžete používat na místech vystavených nepřízni počasí.

Golem je certifikován dle norem ČSN ve IV. bezpečnostní třídě a nabízí univerzální využití nejen v domácím zabezpečení. Hodí se k uzamčení vjezdových a garážových vrat, zahradních objektů či chat a chalup. Pokud ho navíc zkombinujete s bezpečnostní petlicí, získáte vysoký stupeň ochrany, se kterou si běžný zloděj neporadí. Zámek je možné zařadit do systému hlavního a generálního klíče, případně sjednotit na stejný uzávěr s dalšími produkty Tokoz a ulehčit si tak správu domácího zabezpečení.

Visací zámek Tokoz Golem 70 je dostupný na e-shopu Tokoz.