Rawfood paleo sušenky

Paleo sušenky, stejně jako ostatní výrobky společnosti Rawfood, jsou tu pro všechny, kteří touží po zdravých, kvalitních a zároveň chutných potravinách. Jak vypovídá název, tak tyto produkty jsou RAW, tedy syrové a tepelně neopracované. Díky tomu si zachovávají maximální množství živin a vitaminů, které by se klasickou tepelnou úpravou zničily. Sušenky jsou vyrobeny z čistě rostlinných, prvotřídních surovin v bio kvalitě a jsou zpracovány podle přísných zákonných norem.

Paleo sušenky nabízí opravdu netradiční příchutě, mezi nimiž najdete například medvědí česnek s chia semínky. Základem těchto sušenek je nutričně velmi hodnotné lněné semínko, ale specifickou a nezaměnitelnou chuť dodává sušenkám medvědí česnek. Další příchuť nabízí ještě netradičnější chuťové spojení – křen a sušené maso. Základem této sušenky je opět lněné semínko, a chuť křenu a masa je ještě doplněna chilli papričkami, které dodávají pikantní příchuť.

Jestli inklinujete k paleo stravě našich předků, tak pro vás budou tyto slané paleo sušenky ideální volbou. Překvapí vás skvělou a netradiční chuti a potěší i vysokým obsahem bílkovin a vitaminů. Rawfood paleo sušenky si můžete spolu s dalším nákupem objednat na Kosik.cz.

———————-

Rawfood Paleo sušenky s medvědím česnekem a chia semínky nebo Rawfood Paleo sušenky s křenem a jerky plátky, obojí v bio kvalitě, 70 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 54,00 Kč.

Rawfood Paleo sušenky s medvědím česnekem a chia semínky Rawfood Paleo sušenky s křenem a jerky plátky