R3ptile Cheat Spread

Cheat Spread je jemný oříškový krém obohacený o nedenaturované mléčné bílkoviny, dochucený pouze přírodními ingrediencemi, jako je stévie, čokoláda, javorový sirup nebo mrazem sušené ovoce. Neobsahuje lepek, umělá sladidla, umělá aromata, umělá barviva ani konzervanty. Při výrobě jsou používány výhradně přírodní suroviny včetně kokosového oleje v bio kvalitě.

Cheat Spread je vhodný pomocník ve zdravém stravování a zároveň jako skvělá pochoutka dodá denní příjem makroživin. Ořechy mají přirozeně vysoký obsah bílkovin, zdravých nenasycených tuků, vlákniny a antioxidantů. Krém tak vhodně doplní vyvážený jídelníček a je ideální i pro sportovce a vyznavače fitness.

Oříškový krém Cheat Spread skvěle chutná s opečeným toustovým chlebem, nakrájeným ovocem, na vaflích nebo palačinkách. Nemusíte se ale bát ani tepelné úpravy, můžete ho použít třeba jako náplň do moučníků nebo jako polevu buchet. Chcete-li si výtečně pochutnat a zároveň zdravě získat energii i bílkoviny, Cheat Spread je to pravé ořechové. Navíc si můžete vybírat z několika kombinací chutí jako arašídy s mléčnou čokoládou nebo pekanové ořechy a javorový sirup. Zajímavou variantou je bílá čokoláda s kokosem nebo malinami. Oříškový krém R3ptile Cheat Spread si můžete spolu s dalším nákupem objednat na Kosik.cz.

———————-

R3ptile Cheat Spread arašídy a mléčná čokoláda 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 249 Kč.

R3ptile Cheat Spread arašídy a javorový sirup s pekanovými ořechy 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 249 Kč.

R3ptile Cheat Spread mandle a bílá čokoláda s kokosem 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 299 Kč.

R3ptile Cheat Spread mandle a bílá čokoláda s malinami 300 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 329 Kč.

R3ptile Cheat Spread arašídy a mléčná čokoláda R3ptile Cheat Spread arašídy a javorový sirup s pekanovými ořechy