První Apple Premium Partner prodejna dorazila do Česka. iSTYLE ji otevřel na Chodově

iSTYLE na pražském Chodově otevřel unikátní koncept Apple flagship prodejny. Pro český trh se jedná o zásadní milník – nová prodejna je vůbec první v regionu střední a východní Evropy, která nese status Apple Premium Partner. APP prodejna se svým konceptem inspiruje nákupním zážitkem známým z ikonických prodejen Apple Store a přináší zcela novou úroveň zákaznického servisu. Oproti původní iSTYLE prodejně ve Westfield Chodov nabídne dvojnásobnou prodejní plochu a mnoho dalších inovací.

Apple Premium Partner prodejna, která je svým konceptem první svého druhu ve střední a východní Evropě, se nachází v přízemním podlaží, v nejfrekventovanějších prostorech Westfield Chodov. Prodejna českým zákazníkům přináší zcela nové standardy a služby nejvyšší úrovně. Na ploše více než 250 mna zákazníky čeká rozsáhlý showroom s produkty k vyzkoušení, profesionálně vyškolený personál i expresní autorizovaný servis Apple produktů, který je zákazníkům k dispozici přímo na ploše prodejny. 

Věřím, že pro naše zákazníky bude návštěva v nové Apple flagship prodejně skutečným zážitkem. iSTYLE stál u zrodu prvních Apple prodejen v České republice a jsme hrdí, že nyní můžeme naše partnerství posunout o další významný krok vpřed,“ dodává Vít Goluch, General Manager společnosti iSTYLE, která dosud držela status Apple Premium Reseller.

Nová úroveň zákaznické zkušenosti i podpora pro malé a střední firmy

Nová úroveň partnerství přinese zásadní posun v celkové zákaznické zkušenosti. Design prodejny je inspirován konceptem Apple Store, a i vybavení je od dodavatelů spolupracujících přímo se značkou. Modulární kamenná podlaha tak pochází z Itálie a designové zaoblené stoly z USA a další koncepční nábytek z Německa. Celá prodejna je pak připravena fungovat v blízké budoucnosti i v režimu bez fyzické pokladny.

Koncept prodejny Apple Premium Partner zahrnuje i pravidelná školení a otevřené workshopy pro veřejnost. Tématy prvních kurzů, které budou probíhat již během října, bude například práce s macOS pro začátečníky, tipy a triky pro pokročilé uživatele Maců i začátky s iPhonem. Kurzy provede Martin Světlík, dlouholetý Apple uživatel a tvůrce webu prvnimac.cz. Na bezplatné workshopy se stačí jednoduše zaregistrovat on-line.

iSTYLE se zároveň ještě více zaměří i na uspokojení potřeb podnikatelů a malých i středně velkých firem. Přímo na prodejně tak bude vždy k dispozici personál vyškolený na specifika využívání Apple zařízení ve firmách a znalý v oblasti financování firemního hardwaru.   

Desítka poboček, 3,5miliardový obrat a další čtyři APP v přípravě

iSTYLE aktuálně v České republice disponuje sítí 10 poboček, a to v Praze, Brně, Ostravě a Ústí nad Labem. V roce 2021 společnost překročila obrat 2,7 miliardy Kč, a to i přes čtyřměsíční uzávěru maloobchodních prodejen. V roce 2022 iSTYLE cílí na obrat 3,5 miliardy korun. V první polovině příštího roku pak společnost chystá otevření tří nových prodejen s nejvyšší statusem APP, které vzniknou rekonstrukcí stávajících poboček v centrech Palladium Praha, Brno Vaňkovka a Centrum Černý Most. V druhé polovině příštího roku bude navíc otevřena zbrusu nová APP prodejna v chystané budově u Masarykova nádraží.