Připravte zámky na zimu

První ranní mrazíky, zvýšená vlhkost, ale i prudké střídání teplot. Zima se blíží a s ní také každoroční boj se špatně fungujícími a zamrzajícími zámky. Ušetřete si letos infarktové situace a připravte zámky na zimu se speciálním mazivem, které zvládne údržbu, čištění i rozmrazení.

Zámky ve dveřích, ale i petlice a visací zámky bychom měli opečovávat pravidelně, a platí to i pro ty, které jsou určeny do extrémních podmínek. Správná péče prodlouží jejich životnost a zachrání nás také v případech, kdy musíme v zimě řešit třeba zamrzlý zámek na závoře u dřevníku s topením. Právě pro takové případy je určeno mazivo 3 v 1 od žďárského výrobce zámků a kování Tokoz.

Mazivo je vyrobeno na bázi ethanolové směsi s glycerinovými aditivy a je přímo určeno na péči o zámky. Zvládne jejich čištění, promazání a poradí si i s většinou již zamrzlým zámkem, který šetrně uvolní tak, aby nedošlo k poškození mechanismu. Mazivo se hodí k použití v letním i zimním období, zvládne teploty až do -30º a díky kompaktnímu balení se vyplatí ho mít po ruce. Pomůže vám totiž nejen doma, na zahradě nebo na chatě, ale v mrazech ho ocení i motoristé na cestách.

Mazivo 3v1 je k dostání na e-shopu Tokoz.