Potěšte své blízké originálním PF

Novoročenky, PF anebo hovorově pfka patří neodmyslitelně ke konci každého roku. Jejich název pochází z francouzského Pour féliciter – „pro poblahopřání“. Tradice posílání novoročenek se u nás ujala už v devatenáctém století a postupně nahrazovaly tradiční vánoční přání. K jejich rozmachu zřejmě přispěla sekularizace společnosti, což potvrzuje i fakt, že novoročenky byly ze začátku oblíbenější ve městech než na náboženském venkově. Od té doby se mnohé změnilo a v současnosti jsou pro nás novoročenky oblíbenou formou, jak můžeme popřát vše nejlepší našim blízkým, rodině a známým.

Češi každoročně posílají miliony PF. Pokud se chcete odlišit a být originální, tak pošlete PF online. Na Webnode si můžete vybrat některou z šablon a vytvořit interaktivní přání. To má tu výhodu, že je hravé a můžete ho rozeslat nebo sdílet jednoduše pomocí sociálních sítí nebo e-mailu. Samozřejmě i ušetříte, protože přání jsou kompletně zdarma.

Můžete si vybrat z databáze obrázků s vánočním motivem, ale nejlepší volba je nahrání vašich fotografií nebo videí. Svým blízkým tak můžete ukázat, co jste v uplynulém roce zažili. Připojte fotky z promocí nebo první krůčky svých potomků, oslavy významných narozenin, zážitky z dovolené nebo jiné příjemné chvíle, které jste prožili. Představivosti se meze nekladou. Můžete být i kreativnější a do přání vložit zábavná videa z internetu, roztomilá zvířátka nebo třeba hudební klip. Záleží jen na tom, komu PF posíláte.

Své interaktivní PF si zvládnete vytvořit za pár minut a jeho tvorba je až překvapivě jednoduchá a intuitivní. Můžete k němu připojit i třeba své novoroční předsevzetí nebo odpočet času do Nového roku. PF si můžete vytvořit na https://www.webnode.cz/pf2019.

Webnode PF 2019_1 Webnode PF 2019