Potěšte partnera netradičním dárkem

Je vaše drahá polovička nadšencem do aut? Pokud ano, tak pro vás máme tip na originální dárek, který potěší nejednoho auto-moto fanouška. Přes carsharingovou službu HoppyGo si v rámci akce auto měsíce můžete půjčit Škodu Octavia RS za bezkonkurenční cenu 1099 Kč.

Jedná se o sportovní vůz s prvotřídními jízdními vlastnostmi i výkonem. Požitek z jízdy si v lecčem nezadá se závodními vozy a pro automobilové entuziasty je projížďka v takovém autě opravdovým požitkem. Pokud si tento dárek chcete šetřit na narozeniny nebo zvláštní příležitosti, tak nezoufejte. Po skončení akční nabídky na začátku měsíce se cena vrátí na standardních 1490 Kč, což ovšem také není vůbec k zahození.

O službě:

Carsharingová služba HoppyGo zprostředkovává sdílení automobilů mezi majiteli. Pomocí mobilní aplikace si můžete jednoduše najít vůz, který potřebujete, a půjčit si ho přímo od jeho majitele. Je to tak skvělá alternativa pro ty, kteří své auto nepotřebují celoročně. Můžete si půjčit dodávku na stěhování, prostorný vůz na rodinný výlet nebo třeba své vysněné sportovní auto. HoppyGo v rámci služby nabízí havarijní pojištění, takže vám odpadá jakékoli pojišťování a obavy před jízdou.

Pokud naopak svoje auto nevyužíváte každodenně, tak ho můžete ostatním nabídnout v HoppyGo aplikaci. Nebude vám stát v garáži zbytečně a přivyděláte si. Navíc s menším počtem aut poroste i počet volných parkovacích míst ve velkých městech.

Jak si auto půjčit nebo ho naopak k zápůjčce nabídnout zjistíte na: https://www.hoppygo.com/?lang=cs

skoda octavia rs