Poctivý vývar Silák dodá energii v zimních měsících

Za českými vývary značky Silák stojí dvojice nadšenců, Anna Grosmanová a Martin Regéczy. Myšlenka vlastního silného vývaru do ruky, který by člověk mohl upíjet třeba po cestě do práce, je zaujala natolik, že se ji rozhodli zrealizovat. Vznikl silný, šest hodin tažený vývar z poctivých lokálních ingrediencí a bez přidaných konzervantů.

Silák je k dostání ve variantě hovězí, kuřecí, rybí a zeleninový. Maso i zelenina, z něhož se vyrábí, pocházejí z prověřených českých chovů a české farmářské produkce. Díky kvalitním ingrediencím mají vývary výraznou a bohatou chuť. Silný vývar je navíc ideálním pomocníkem v boji proti zimním nachlazením a chřipkám a působí skvěle i jako jejich prevence. V sychravých dnech dodá potřebnou energii a lze ho využít i jako vhodné jídlo při dietě.

Silák vás spolehlivě zahřeje i zasytí. Můžete si ho dát do hrnečku a upíjet po cestě do práce místo čaje nebo jím nahradit snídani. Kromě toho samozřejmě nabízí široké využití v kuchyni jako základ polévek, omáček, rizota a dalších jídel. Ušetří váš čas, aniž byste museli slevovat z poctivé chuti domácích pokrmů. Vývar si můžete spolu s dalším nákupem objednat z e-shopu Kosik.cz.

 

Vývar Silák kuřecí 500 ml si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 99,90 Kč.

Vývar Silák zeleninový 500 ml si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 79,90 Kč.

Vývar Silák rybí 500 ml si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 119 Kč.

 

hovězí vývar silák kuřecí vývar silák rybí vývar silák zeleninový vývar silák