Poctivé vývary zaženou podzimní neduhy

Poctivé vývary by měly být součástí našeho jídelníčku. Hlavně v tomto sychravém podzimním počasí, když se o nás pokouší různá nachlazení. Ale ne každý chce investovat čas nebo energii do přípravy vývaru, protože ta zabere spoustu času. Řešením můžou být polévky od společnosti Konečně vývar. Tu založili tři kamarádi, kterým na trhu chyběl poctivý vývar bez chemie. Všelijaké vaničky, instantní polévky a bujóny nikdy nenahradí chuť poctivého a několik hodin vařeného vývaru.

Vývary, kromě toho, že je můžete rovnou sníst, také poslouží jako základ jiných jídel. Například kuřecí vývar je ideální na podlévání rizota nebo jako základ omáček. Hovězí vývar zase oceníte do guláše nebo při podlívání pečených mas. Díky hotovému vývaru navíc ušetříte spoustu času. Třeba takový hovězí vývar se vaří i deset hodin. Kromě zeleninového vývaru, který mimochodem úspěšně prošel chuťovou atestací u dětí, nabízí Konečně vývar marockou polévku s červenou čočkou, která je provoněná skořicí, koriandrem a kurkumou. Jejím základem je právě zeleninový vývar, takže je kompletně vegetariánská. Další je mexická rajčatová polévka s červenými fazolemi a trhaným kuřecím masem. Základem je kuřecí vývar. Je tedy ideální na doplnění energie a nastartování imunity. Zvýrazňovače chutí nepotřebuje. V polévce je totiž vlastnoručně drcený římský kmín. Navíc není pálivá, aby si na ní mohli pochutnat i děti. Všechny polévky jsou navíc bezlepkové. Spolu s dalším nákupem si je můžete objednat na Kosik.cz.

—————————-

Konečně vývar — kuřecí nebo zeleninový 450 ml si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 59,00 Kč.

Konečně vývar — hovězí 450 ml si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 95,00 Kč.

Konečně vývar fazolovou polévku s kuřecím masem nebo Marockou polévku s červenou čočkou, 450ml si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za jednotnou cenu 44,90 Kč.

 

konečně vývar_marocká a fazolová konečně vývar_marocká1  konečně vývar_zeleninový konečně vývar_fazolová1 konečně vývar_hovězí konečně vývar_kuřecíkonečně vývar_vývary