Poctivé ovčí sýry z jižních Čech

Statek Horní dvorce je rodinnou farmou, kterou najdete v jižních Čechách mezi pohádkovými městy Jindřichův Hradec a Telč. Mimo jiných zvířat na farmě chovají ovečky, které dávají farmářům spoustu surovin, a které jsou následně zpracovávány přímo na farmě. Poctivou ruční výrobou zde tak vznikají vynikající ovčí sýry, vyráběné ze 100 % pasterovaného ovčího mléka. Neobsahují žádná barviva, konzervanty ani jinou chemii.

V nabídce najdete nejrůznější varianty ovčích sýrů: pro vyznavače pikantních jídel je tu ovčí sýr s feferonkou a pro milovníky dálek zase řecký ovčí sýr – ten se naloží do solného roztoku, kde dále zraje – získá tak výraznější a slanější chuť. Vychutnáte si ho hlavně v salátech nebo samotný s pečivem. V Horních Dvorcích dělají dokonce i ovčí goudu, která zraje čtyři měsíce a vyrábí se pouze v jarním a letním období, kdy se ovce pasou na jihočeských loukách a čerstvá tráva plná bylin pak dodá mléku nezaměnitelnou chuť. Ovčí sýry ze statku Horní Dvorce si můžete spolu s dalším nákupem objednat na Kosik.cz.

Statek Horní Dvorce Čerstvý ovčí sýr s feferonkami (cca 150 g) si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 64,50 Kč.

Statek Horní Dvorce Řecký ovčí sýr 120 g si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 49,90 Kč.

Statek Horní Dvorce Čerstvý ovčí sýr (cca 150 g) si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 64,50 Kč.

Statek Horní Dvorce Gouda ovčí (cca 100 g) si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 65,00 Kč.

Statek Horní Dvorce Gouda ovčí 1 Statek Horní Dvorce Gouda ovčí Statek Horní Dvorce Čerstvý ovčí sýr s feferonkami Statek Horní Dvorce Čerstvý ovčí sýr