Paštika Paté du Chef s kachními játry a šampaňským

Pod značkou Paté du Chef se skrývají české paštiky s mnoha variacemi příchutí, které ocení všichni milovníci delikates. Paštika s kachními játry a šampaňským vděčí za svou jemnou chuť kachním játrům, pravému šampaňskému, smetaně a kvalitnímu kachnímu a vepřovému sádlu.

Kachní játra patří mezi tradiční francouzské delikatesy. Vzhledem ke specifickému chovu kachen jsou velmi tučná a mají výraznou chuť. Játra obsahují bílkoviny a celou řadu vitamínů B, především pak B12, který se doporučuje lidem s poruchou krvetvorby. Najdeme v nich i velké množství vitaminu A, železo a zinek. Pokud bojujete s nedostatkem energie nebo máte neurologické problémy, určitě zařaďte játra do svého jídelníčku.

Paštiku si nejlépe vychutnáte s plátkem kvalitního pečiva, třeba bílého francouzského chleba nebo bagety. Můžete ji servírovat jako předkrm se zeleninovou oblohou nebo džemem, ale hodí se i jako lehká večeře s dobrým vínem. Paštikou potěšíte každou návštěvu a je i oblíbeným dárkem pro všechny milovníky dobrého jídla. Paté du Chef s kachními játry si můžete spolu s dalším nákupem objednat z e-shopu Kosik.cz.

——-

Paštiku Paté du Chef s kachními játry a šampaňským si můžete objednat z e-shopu Kosik.cz za cenu 33,90 Kč.

Paté Du Chef Paštika s kachními játry a šampaňským