Oslavujte sílu ženství s novou kolekcí Converse Love The Progress

Converse je značka, kterou zná kde kdo. Nosí jí ti největší influenceři po celém světě, nosí se napříč roky i pohlavím, sportovci je obouvali na basket, Kurt Cobain na koncerty, milují je punkáči, vyznavači grunge stylu i ty nejromantičtější duše. Známe je všichni a dost možná je i všichni máme ve svém botníku.

atsat 1200x12002

Pro sezonu jaro/léto 2019 tato legendární značka přichází s novou kolekcí nesoucí název Love The Progress a oslavuje ženy, všechny a bez rozdílu. Vzdává hold lásce, jednotě a pospolitosti, ženské odvaze a boji za rovnost.

Nová kolekce věnovaná ženství je inspirována kampaní All The Stories Are True, která pomáhá něžnému pohlaví definovat samu sebe vlastními slovy. Cílem bylo také inspirovat všechny ženy i dívky, které mohou mít třeba problém vydat se touto osobitou cestou.

atsat2 1200x12002

Love The Progress je počinem pěti žen, které se rozhodly ukázat, jak má podle nich taková dívka vypadat a učinily tak přímo na plátno známých tenisek Converse Chuck 70. Do kolekce se zapojily a řekly:

  • herečka a aktivistka Millie Bobby BrownGIRL is powerful“
  • první baletka v hidžábu na světě Stephanie Kurlow – „GIRL is influential and a risk taker“
  • instruktorka sebeobrany Qin YungquanGIRL is a warrior“
  • nonkonformní hudebnice Naomi Preizler„GIRL is to be human”
  • expertka v oblasti technologií Kasia Gola – „GIRL is disciplined, works hard and achieves“

Hlavním nápisem na nových ikonických teniskách je „Keep Loving, Keep fighting“, který vyjadřuje podporu boji za rovnost a víru v lásku jeden k druhému, která vítězí nad strachem.

 Tahle kolekce vás bude bavit!

 Nakupujte v kamenných obchodech v Praze nebo Brně anebo přímo na UrbanStore.cz.