Nová řada televizorů Toshiba T54 s optimalizovanými režimy zobrazení – Smart TV stvořená pro filmy

  • Optimalizovaný režim Cinema – inteligentně vylepšuje nastavení obrazu, abyste mohli prožít Hollywoodský zážitek z pohodlí domova
  • Zpracování obrazu AMR+ 800 zajišťuje skvělou podívanou i v rychlých akčních scénách
  • Vlastnosti Smart TV – snadný přístup k online obsahu v kvalitě Full HD

Toshiba Europe GmbH představuje novou řadu televizorů T54, která je díky optimalizovanému režimu Cinema jako stvořena pro sledování filmů. Kombinuje vynikající kvalitu obrazu, rychlé zpracování a 3D přehrávání obsahu s vlastnostmi Smart TV. K dispozici je v úhlopříčkách 102 cm (40″) a 121 cm (48″). Cenově dostupná řada T54 nabízí optimální zážitek ze sledování.

Optimalizována pro filmy

Speciálně přednastavené režimy zajišťují televizorům T54 inteligentní optimalizaci a kalibraci obrazu. Jedním z těchto nastavení je režim Cinema, který připraví ideální nastavení pro přehrávání filmů a autentičtější filmový zážitek.

Ve srovnání s předchozími modely byl zvýšen jas televizoru a vylepšen dynamický kontrast pro ideální zobrazení ve stínech a světlých místech obrazu. Výsledkem je optimalizovaný obraz v tmavé místnosti s obrazem jako v kině. Nastavení jednotlivých barev bylo upraveny tak, aby se zlepšila ostrost obrazu i celková reprodukce. Celkově vytváří tato optimalizace zdokonalený obraz se všemi detaily při sledování filmů na velké obrazovce nejen v optimalizovaném prostředí, ale také během dne v domácnosti.

Plynulé přehrávání

S výkonným zpracováním obrazu AMR+ 800 mají diváci zajištěn ostřejší a jasnější obraz při sledování rychlých scén v akčních filmech, sportovních přenosech a další zábavě. Zvýšený výkon procesoru v kombinaci s vysokou obnovovací frekvencí zajišťuje plynulé přehrávání, které vtáhne diváka do děje. Zdokonalené provedení vylepšuje obraz bez ovlivnění jasu a nepříjemného blikání.

Chytrá volba

Řada T54 představuje Smart TV, která nabízí široké spektrumobsahu pro uživatele z pohodlí obývacího pokoje. Různé zábavní funkce, hudba i zpravodajské aplikace jsou připraveny tak, abyste je mohli kdykoli snadno použít. A to včetně youtube a widgetů počasí na domovské obrazovce. S řadou T54 mohou uživatelé z jednoho místa procházet internet, poslouchat hudbu, sledovat video-on-demand, nebo se dívat na obsah ve vysokém rozlišení.

S vestavěným rozhraním Wi-Fi® a možností vyhledávat, prohlížet a ukládat webové stránky pomocí integrovaného prohlížeče a služby video na vyžádání mají diváci přístup k většímu množství oblíbeného obsahu tehdy, když sami mají čas k odpočinku. Pro snadné nahrávání vysílaného televizního programu na externí pevný disk (HDD) je k dispozici funkce PVR (Personal Video Recording).

Dokonalý zážitek ze 3D

Aby se diváci mohli ponořit do realistické 3D akce, nabízí nové televizory T54 technologii aktivního 3D zobrazení. Tím přináší novou dimenzi do dokumentů i filmů a uživatelé získají skutečný 3D zážitek s nádhernými detaily ve Full HD. Dokonce stávající 2D obsah umí díky výkonnému procesoru televize T54 jednoduše převést do 3D s rychlým realistickým zobrazením. Možnosti nastavení dovolují divákům vybrat si optimální hloubku 3D zobrazení.

Nepřetržitý přístup k vlastnímu obsahu

Díky integrovanému přehrávači médií a mnoha možnostem připojení umožňuje uživatelům řada T54 připojit a přehrát téměř jakýkoli vlastní soubor či obsah, včetně vlastních filmů z HDD nebo bezdrátového přenosu obrazu z kompatibilního mobilního zařízení. S využitím čtyř portů HDMI® mohou diváci připojit herní konzole a přehrávač Blu-ray Disc™. Dva USB konektory zase zajišťují jednoduchý způsob přehrání rodinných fotografií či video souborů na velké obrazovce.

Řada Toshiba T54:

  • Rozlišení: Full HD (1920 x 1080) Edge LED TV
  • AMR+ 800 (Active Motion & Resolution)
  • Funkce Smart TV s internetovým prohlížečem
  • Funkce Personal Video Recording pro nahrání vysílání
  • Možnost konverze z 2D do 3D s nastavením hloubky zobrazení
  • Konektivita: 4 x HDMI®, 2 x USB, PC vstup, podpora bezdrátového přenosu obrazu
  • Audio: Dolby® Digital Plus
  • Barva: černá s tenkým rámečkem a stříbrným lemováním a stojanem
  • Tunery: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV®, analogový3
  • Velikost obrazovky: 102 cm (40”) a 121 cm (48”)

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=“thumbnails“ theme_id=“1″ gallery_id=“7″ sort_by=“order“ order_by=“asc“ show_search_box=“0″ search_box_width=“180″ image_column_number=“5″ images_per_page=“30″ image_title=“none“ image_enable_page=“1″ thumb_width=“180″ thumb_height=“90″ thumb_click_action=“undefined“ thumb_link_target=“undefined“ popup_fullscreen=“0″ popup_autoplay=“0″ popup_width=“800″ popup_height=“500″ popup_effect=“fade“ popup_interval=“5″ popup_enable_filmstrip=“1″ popup_filmstrip_height=“50″ popup_enable_ctrl_btn=“1″ popup_enable_fullscreen=“1″ popup_enable_info=“1″ popup_info_always_show=“0″ popup_enable_rate=“0″ popup_enable_comment=“1″ popup_hit_counter=“0″ popup_enable_facebook=“1″ popup_enable_twitter=“1″ popup_enable_google=“1″ popup_enable_pinterest=“0″ popup_enable_tumblr=“0″ watermark_type=“none“ watermark_link=“http://web-dorado.com“]