Neztrácejte čas v autoservisu

S blížícím se jarem nepřichází jen teplé počasí, ale i období návštěv autoservisů. To znamená hlavně velkou časovou investici, protože s nadcházející motoristickou sezónou přibývá i zákazníků a čekací doba se prodlužuje. Ať už se chystáte na přezouvání pneumatik, výměnu oleje nebo kompletní prohlídku a servis před sezónou, tak se buď musíte objednat na konkrétní čas s velkým předstihem nebo si na takovou návštěvu autoservisu vyčlenit klidně celý den.

Pokud se vám do jarní údržby auta vůbec nechce a rádi byste ušetřili čas, tak můžete zkusit službu DoDo Car. Přes SMS nebo Messenger si objednáte osobního asistenta DoDo, který si pro váš vůz přijede k vám domů nebo třeba do kanceláře. Auto pak odveze do servisu, na myčku nebo STK a vrátí ho, kam budete potřebovat. Nemusíte nic řešit, jen předat klíče od auta a DoDo vše zařídí za vás. Ušetříte tak spoustu starostí a času, který můžete věnovat věcem, co vás baví.

O své auto se na cestě nemusíte bát. Autokurýři DoDo Car jsou vyškolení řidiči s mnohaletou praxí, kteří prošli speciálním tréninkem bezpečné jízdy. Navíc máte díky lokátoru vždy přesný přehled o tom, kde se vaše auto nachází nebo jak rychle jede. Samozřejmostí je pojištění pro případ nehody s pojistným krytím pět milionů Kč.

___________________________________________________________________________

DoDo je osobní asistent, který splní veškerá vaše přání. Sežene a přiveze totiž cokoliv, co lze koupit, zařídit nebo vyzvednout. Kdykoliv a kamkoliv po celé Praze. Někdo si jej volá na vyzvednutí kabátu z čistírny, někdo shání krmivo pro rybičky nebo hmoždinky do sádrokartonu. Jiným pomůže zbavit se obrovitánského pavouka v koupelně či vystát frontu na poště. DoDo přijímá požadavky přes SMS, FB Messenger nebo webový chat, takže nemusíte nikam složitě volat a vysvětlovat. Služba, která je inspirována úspěšným konceptem z Ameriky, se dostala už i k nám.

Více informací najdete na https://www.facebook.com/chcidodo/ nebo www.idodo.cz

DoDo_Car(1) Pneuservis ilustracni